World ParaVolley Board, ABD’de LA28 ve ötesine yönelik cesur bir yeniden yapılanma planını duyurdu > World ParaVolleyWorld ParaVolley

World ParaVolley Board, ABD’de LA28 ve ötesine yönelik cesur bir yeniden yapılanma planını duyurdu > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Voleybol ve plaj paravolleyinde yer alan para sporları disiplinlerinin uluslararası federasyonu World ParaVolley, geleceğe yönelik pazarlama ve yönetim fırsatlarını güçlendirmek için uzun vadeli stratejik planlamasında bugün yeni ve cesur bir karar duyurdu.

Dünya ParaVolley Kurulu, örgütü resmi olarak ABD’de kar amacı gütmeyen bir kuruluş olarak kurmak için harekete geçti. Bu, kâr amacı gütmeyen bir 501(c)(3) olan mevcut Dünya ParaVolley Vakfı ve organizasyonun küresel kalkınma planlaması için kaynak yaratma kuruluşu ile güçlü bir ortaklık yaratır.

Saraybosna’da düzenlenen 2022 Oturarak Voleybol Dünya Şampiyonasında Dünya ParaVolley Yönetim Kurulu

Dünya ParaVolley Kurulu tarafından alınan karar, organizasyonu ve dört Bölgesel derneği, kalkınma stratejisinde küresel olarak maksimum katılımı sağlamak için mümkün olan en iyi konuma yerleştirir. ParaVolley Africa, ParaVolley Asia and Oceania, ParaVolley Europe ve ParaVolley Pan America, bu alanlardaki faaliyetleri eşit olarak desteklemek için kaynak yaratmaya öncelik verildiğinden, bu cesur hareketten faydalanacak dört bölgedir.

World ParaVolley’nin bu ABD merkezli kuruluş statüsünü elde etme yeteneği, organizasyonu küresel iş, pazarlama ve yönetim fırsatlarının kalbine getirerek, en önemlilerinden biri olması beklenen LA28 Paralimpik Oyunları’na bakarak bir oyun değiştiricidir. Paralimpik harekette oyunlar.

Dünya ParaVolley Başkanı Barry Couzner OAM

Markamız, konumumuz ve yapımız uzun süredir Yönetim Kurulu tarafından değerlendiriliyor ve bu cesur kararın kurumumuza büyük fayda sağlayacak bir geleceğe bizi hazırlayacağından şüphem yok. Sporcularımıza doğrudan fayda sağlayacak gelişmiş geliştirme faaliyetleri ve yarışmalar sunmamızı sağlayacak bağış toplamada bize yardımcı olacaktır. Bu, Uluslararası Federasyon için yeni bir dönemin başlangıcıdır.

– Dünya ParaVolley Başkanı Barry Couzner OAM

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir