Paul George, Russell Westbrook’un Yeni Yedek kulübesindeki Rolünü Açıkladı

Paul George, Russell Westbrook’un Yeni Yedek kulübesindeki Rolünü Açıkladı

Clippers sonunda James Harden ile galibiyet elde etti ve takım arkadaşı Paul George, The Beard’la ilk W’sini aldıktan sonra yaşanan değişikliklerden bahsetti.

Harden Cuma günü eski takımı Houston’a karşı maçı kazandıran golü attı ve George, üç sayılık basketin tüm takımı nasıl ayağa kaldırdığını anlattı.

George, “Titreşim kesinlikle yüksekti” dedi Paul George ile Podcast P. “Bir galibiyet aldınız ve artık beklentiler değişti, enerjiler değişti, maçlara karşı tutumlar değişti… Daha iyiye gidiyorduk ve sonunda bu zorluğun üstesinden geldik. Artık bunun nasıl bir his olduğunu biliyoruz.”

Clippers’ta değişimi tetikleyen şey Westbrook’un yedek kulübesinden çıkmasıydı ve bu da Harden’a hücumda daha fazla kontrol kazandırdı.

Paul, Russ’ın takım için yaptığı fedakarlıktan bahsetti ve ona çiçek verdi.

“Bu kadroyla henüz kazanamama ve nasıl kazanacağımızı bilmeme sürecini atlatmamız için onun inisiyatif alması ve ‘Neyi feda edeceğimi biliyorsun ve bu işi yapmaya çalışacağım ve buraya geleceğim’ demesi gerekiyor. Yedek kulübesinde” bu onun hakkında çok şey söylüyor kardeşim,” dedi George. Aynı takımlarda oynadığım ve onu tanıdığım sürece beni şaşırtmaya devam ediyor. Her gün yeni bir şey oluyor. Ona bağır [Russell Westbrook]. Bu, özellikle de bu lig için hâlâ bu kadar çok oyun ve değere sahipken verilmesi kolay bir karar değil.”

Takımın Harden takasından sonraki ilk galibiyetinden önce işler oldukça vahim görünüyordu.

Clippers art arda altı yenilgi aldı ve kağıt üzerinde bunu başarması gereken bir takım için bunu kabul etmek zordu.

Kıdemli All-Star’lardan George, Harden, Westbrook ve Kawhi Leonard kadronun başında yer alıyor.

Hatta bazıları Clippers’ın yıldız gücünün çok fazla olup olmayacağını merak etmeye bile başladı, zira Westbrook takası söylentileri halihazırda mevcuttu.

Bu alanı izle.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir