Clippers Zaten Russell Westbrook Takasını Gözetliyor Olabilir

Clippers Zaten Russell Westbrook Takasını Gözetliyor Olabilir

Russell Westbrook

The Athletic’ten Law Murray’e göre Clippers toparlanamadığı takdirde Russell Westbrook takas edilebilir.

“Bu hamlenin gerçeği şu ki, iki oyuncu arasındaki ortaklığın işe yaramaması durumunda Westbrook’un yerine Harden getirildi.” Murray yazdı.

“Lue, Westbrook’u savunurken, Clippers yönetimi her zaman teorik olarak Leonard ve George’a boyut ve şut yeteneği açısından uygun bir oyun kurucuyu tercih etti.”

Pek çok kişi Clippers’ın James Harden, Kawhi Leonard, Paul George ve Russell Westbrook ile topu kendi ellerinde tutmaya alışkın dört oyuncuyla bu işi yürütüp yürütemeyeceğini sorguladı.

Harden’ın gelişinden bu yana ilk beş maçını kaybeden takım, Cuma günü Houston’a karşı galibiyet elde ederken erken geri dönüşler pek de cesaret verici olmadı.

Her ne kadar Westbrook, organizasyonun onun takıma uyumunu algılaması nedeniyle sıra dışı bir adam haline gelse de, son zamanlardaki formuyla da kendisine herhangi bir iyilik yapmıyor.

Sezona verimli bir başlangıç ​​yapan Westbrook, son beş maçında sahadan yüzde 34,9 ve şehir merkezinden yüzde 23,5 şut attı.

Bununla birlikte Harden’ın takıma dahil edilmesi her zaman büyük bir ayarlama olacaktı ve takımdaki herkese en azından uyum sağlama şansı verilmeliydi.

DEVAMINI OKU: Steve Kerr, Galibiyet Serisinin Ortasında Kadro Değişikliği İpuçları Verdi

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir