Patty Mills, Miami Heat’e Katılma Kararını Açıkladı

Patty Mills, Miami Heat’e Katılma Kararını Açıkladı

Avustralyalı değilseniz, bazı NBA oyuncuları Heat’in Patty Mills gibi bir oyuncuyu imzalamasının önemini tam olarak kavrayamayabilir.

Mills’in, özellikle sezon sonrasına girerken Jimmy Butler’ı güzelce iltifat edecek öldürücü bir şutu var.

Soyunma odasındaki varlığı ve deneyimi eşsiz; çünkü özgeçmişinde Avustralyalı Boomers takımına Tokyo Olimpiyatları’nda ilk Olimpiyat madalyasını kazandırma ve 2014’te Spurs ile NBA şampiyonluğu kazanma da yer alıyor.

15 sezonluk tecrübeli guard, sezona başladığı Atlanta’da el salladı ve neden Heat’e katılmak istediğini açıkladı.

“Kariyerimde nerede olduğumu düşünüyorum; böyle bir kültürün parçası olmak, kazanan bir ortam, akılda tek bir amaç ve insanların kendi rollerini oynamalarının, rollerini oynamalarının farklı yönlerini anlamak ve başarıya ulaşabilmek. Burada bir hedef var; sanırım bu benim için omurga, nereden geldiğim ve yeteneklerimin ne olduğuydu,” dedi Mills.

Mills, rolünün ne olacağını henüz tam olarak bilmediği için tüm güvenini başantrenör Erik Spoelstra’nın ellerine bırakıyor.

Ama Isı Kültürünü güzelce iltifat edecek bir tavrı var gibi görünüyor.

Mills, “Bütün bu konuşmaların yapılması hala gelecek” dedi. “Fakat bence her şeyden önce, kişiliğim ve profesyonelliğim açısından getirebileceklerimi anlamak, elit bir sporcu olarak kendinizi nasıl taşıyabileceğinizi ve tüm bunları anlamak istiyorum. Sanırım bu şeyler beni bugün bulunduğum noktaya getirdi.”

Mills, “Zamanla bazı konuşmaların yapılacağından eminim” dedi. “Fakat şimdilik, çok fazla güçlük çekmeden veya çok fazla soru sormadan buraya nasıl girebileceğim ve bu takımın ilerlemesine nasıl yardımcı olabileceğimi anlayabileceğim.”

Mills’in eklenmesi Miami’nin geri sahasını güçlendirmeye ve diz sakatlığının ardından iyileşme sürecinde olan Tyler Herro’nun yokluğundaki boşluğu doldurmaya yardımcı olacak.

DAHA FAZLA OKUYUN: Karl-Anthony Towns Menisküs Yaralanması Güncellemesi: Zaman Çizelgesi, Geri Dönüş, Tepkiler

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir