Nikola Jokic, Los Angeles’a Karşı Konferans Finalleri Maçı Hakkında Konuştu

Nikola Jokic, Los Angeles’a Karşı Konferans Finalleri Maçı Hakkında Konuştu

Nikola Jokic, Nuggets’ın Batı Konferansı Finalleri’nde 2020 balonunda Lakers ile ne zaman karşı karşıya geldiğini hatırlamadığını bile söyledi.

Şansına, çünkü LA şampiyonluğu kazanmaya devam etti ve şimdi bu unvandan geriye kalan sadece iki oyuncusu LeBron ve Anthony Davis.

Jokic, Salı günkü 1. Maç öncesinde yeni görünüşlü takımdan zorlu bir seri bekliyor.

“Böyle bir Lakers’la oynamadık. [team]” Jokiç dedi. “Yani bu temelde bizim için yeni bir takım olacak. Muhtemelen her şey yeni, her şey farklı.

“Bu playofflarda harika oynuyorlar. O zamandan beri [the trade] son tarih, gerçekten iyi oynuyorlar.

Lakers süperstarı Anthony Davis ile eşleşmek, Jokic’in bu playoff’lardaki en büyük mücadelesi olacak ve büyükler arasında kaçırılmayacak bir mücadele olacak.

Denver’ın forveti Aaron Gordon, Davis için “AD, 2 fit 2 vücuttaki bir gardiyandır” dedi. “Topla gerçekten iyi başa çıkabiliyor, faul yapabiliyor, bu yüzden ellerinize dikkat etmelisiniz. O middy’yi iki omzunun üzerinden de vurabilir, o kadar büyük olmasına rağmen yetenek paketi.

Jokic, Phoenix’e karşı oynadığı son dört maçta üç kez triple-double yaptıktan sonra, yüzde 59.4 FG şut ortalamaları ile 34.5 sayı, 13.2 ribaund ve 10.3 asist kaydettikten sonra gelişiyor.

Nuggets koçu Michael Malone, Jokic’in balon yılından bu yana değiştiğine inanıyor: “O evli, o bir baba, olgunlaştı.”

Jamal Murray, Nikola Jokic, Michael Porter Jr. ve Vlatko Cancar, Gordon, Kentavious Caldwell-Pope, Bruce Brown ve Jeff Green gibi eski isimlerle saflarını güçlendiren 2020 Denver takımından kalan oyuncular.

Jokiç, “Biz daha deneyimliyiz,” dedi. “Daha önce orada bulunduk. Belki biraz daha fazlayız, odaklanmadık, [but playing in] farklı ortamlar [than the bubble]. Bu yüzden biraz daha deneyimli olduğumuzu düşünüyorum, birlikte biraz daha oynuyoruz.”

Lakers-Nuggets Batı Konferansı Finalleri serisinin 1. maçı, 16 Mayıs Salı günü saat 17:30 PDT’de Jokic’in kendi sahasında oynanacak.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir