NBA Yöneticisi Austin Reaves’in Çıkış Sezonuna Hazır Olduğuna İnanıyor

NBA Yöneticisi Austin Reaves’in Çıkış Sezonuna Hazır Olduğuna İnanıyor

Austin Reaves son iki sezonda güçlü bir performans sergiledi ancak bir NBA yöneticisi onun daha yüksek bir tavana sahip olduğunu düşünüyor.

Michael Scotto, “Bir NBA yöneticisi, Reaves’in önünde daha fazla gelişme olduğuna inanıyor ve bu sezon çıkış yapan en iyi aday olarak 25 yaşındaki guard’a oy verdi” dedi. ÇemberlerHype bildirdi.

Lige draft edilmeden giren, ancak o zamandan beri Lakers’ın ilk beş oyuncusu haline gelen ve hatta Ağustos ayında FIBA ​​Dünya Kupası’nda ABD Takımını temsil eden Reaves için oldukça zorlu bir yolculuk oldu.

Mor ve altın rengi için güvenilir bir oyuncu haline geldi ve LeBron ve Anthony Davis’in ardından kritik zamanlarda en iyi performans gösteren oyuncularından biri oldu.

Yaz boyunca Lakers’la sınırsız serbest oyuncu olarak dört yıllık, 56 milyon dolarlık erken kayıt maksimum sözleşmesiyle yeniden sözleşme imzaladı.

Guard dikkat çekici bir sezon geçirdi ve geçen yıl sezon sonrasında daha da iyi sayılar üretmeyi başardı; normal sezondaki 13 sayıya kıyasla maç başına ortalama 16,9 sayı ortalamasıyla oynadı.

Reaves ve Lakers takımının geri kalanı, LeBron James’in geçen sezon sonunda emekli olabileceğini ima ettikten sonra bu sezon geri döndüğünü görse kesinlikle rahatlardı.

Ligin tüm zamanların en skorer oyuncusunun kadroda yer alması, Lakers’ın fiş kazanma şansını önemli ölçüde artırıyor ve şu ana kadar antrenmanlarda ekstra motive olduğu bildiriliyor.

“Fakat James’e yakın birkaç kişi o gece The Times’a onun sadece fiziksel ve duygusal olarak bitkin olduğunu düşündüklerini söyledi.” Dan Woike yazdı James’in muhtemelen emekli olacağını ima ettiği geceyle ilgili. “Emeklilik düşüncelerinin yakında geçeceğini öngördüler, biz de öyle yaptıklarını biliyoruz. Artık Lakers’a geri döndü ve içerdekiler The Times’a James’in özellikle liderlik perspektifinden kampa daha fazla ilgi gösterdiğini söylüyor.”

DAHA FAZLA OKUYUN: Christian Wood Bebek Annesini Isırma ve Aldatma Skandalı’na Yakalandı

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir