NBA Taraftarlarından Draymond Green’in Süresiz Uzaklaştırılmasına Tepki

NBA Taraftarlarından Draymond Green’in Süresiz Uzaklaştırılmasına Tepki

Draymond Green, son şiddet içeren maskaralıkları nedeniyle süresiz olarak ligden uzaklaştırıldı ve NBA taraftarları bu habere tepki gösteriyor.

Salı günü Suns’a karşı üçüncü çeyreğin bitimine 8:23 kala Green sağ kolunu sert bir şekilde savurdu ve onu savunurken Nurkic’in kafasına vurdu.

Warriors forveti oyundan atıldı ve bu olaydan dolayı bariz bir faul yaptı. 2 ve ESPN’den Adrian Wojnarowski, dönüş tarihi olmaksızın ligden uzaklaştırıldığını bildirdi.

Kaynaklar, “Draymond Green, Warriors GM Mike Dunleavy Jr. ve Green’in menajeri Klutch Sports’tan Rich Paul’un, Green’in ilerlemesi için danışmanlık ve yardım yolunu tartışmak üzere Perşembe günü bir araya gelmesi bekleniyor” dedi. Wojnarowski X’te şunu paylaştı. “Lig, cezaya belirli bir sayı koymak istemedi, ancak Green’in karşılaştığı zorluklarla başa çıkmak için ihtiyaç duyabileceği zamanı almasına izin vermek istedi.”

NBA taraftarlarının X’teki uzaklaştırmalara en iyi tepkileri aşağıdadır.

Maçtan sonra Warriors başantrenörü Steve Kerr’e oyundan atılmayla ilgili sorular soruldu ancak bu konuyu özel olarak tartışmak istemedi.

“Görmedim. Tekrarını izlemediğim için bu konuda yorumum yok” dedi Kerr.

Ancak Draymond’u kaybetmenin olabilecek en kötü sonuç olduğunu söylemekten mutluydu.

Kerr, Green’i kaybetmesiyle ilgili olarak “Çok büyük bir değişimdi” dedi. “Onun beşinci sırada olması ve sahayı genişletmesi bizi biraz iyi hissettirdi… Bunun Steph’e gerçekten biraz alan kazandırabileceğini düşündük. … Bu yüzden onun orada olmasından dolayı kendimi iyi hissettim ama dengesini kaybettim.

Kerr, Green’in takım için ne kadar önemli olduğunu söyledi ancak yakın zamanda geri dönecek gibi görünmüyor.

“Evet ona ihtiyacımız var. Draymond’a ihtiyacımız var. Bunu biliyor. Onunla konuştuk. Dengesini korumanın ve takım arkadaşlarının yanında olmanın bir yolunu bulması gerekiyor.”

DEVAMINI OKU: Jusuf Nurkic, Draymond Green Olayına Yanıt Verdi: ‘Kardeşin Yardıma İhtiyacı Var’

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir