Bulls’un Onur Yüzüğü Buluşması Cehennem Kadar Tuhaf Bir Buluşma Olacak

Bulls’un Onur Yüzüğü Buluşması Cehennem Kadar Tuhaf Bir Buluşma Olacak

Bulls, geçmişteki oyuncuların, antrenörlerin ve ön büro personelinin başarılarını kutlamak amacıyla Şeref Yüzüğü ile ilgili planlarını açıkladı, ancak Michael Jordan ile Scottie Pippen arasında işler ne kadar soğuk olacak?

MJ, Pippen, Dennis Rodman ve Phil Jackson, şaşırtıcı olmayan bir şekilde büyüklükleriyle tanınacak isimlerden bazıları; Bulls, 11 Ocak’ta özel bir gala ve 12 Ocak’ta da Ring of Honor maçı düzenleyecek.

Hall of Fame üyesi Charles Barkley, özellikle MJ ile Pippen arasında yaşanan büyük çekişme göz önüne alındığında, yukarıdaki olaylarda işlerin ne kadar garipleşebileceğini belirtmekten kendini alamadı.

Barkley, “Biliyor musun, gitmem lazım” diye şaka yaptı. Dan Patrick Gösterisi Çarşamba günü. “Köşede oturup bakacağım… lütfen çalışmam gereken bir gece olmasın. Çünkü oraya gidip duvardaki sinek olmak istiyorum.”

Jordan ve Scottie arasında son birkaç yıldır gergin bir durum vardı ve bu durum, şu albümün piyasaya sürülmesiyle başladı: Son Dans 2020’de.

Pippen, belgeselin onun Chicago’nun 90’lardaki destansı şampiyona koşusuna yaptığı katkıyı gerektiği gibi yansıtmadığını düşünüyordu.

Bu yılın mayıs ayında Pippen, MJ’in “berbat bir oyuncu” olduğunu ve hepsinden önemlisi MJ’in oğlunun artık Pippen’in 19 yıldır evli olduğu eski karısı Larsa ile evlenmeyi planladığını söyledi.

Barkley, “O gün sırf onu görmek için Chicago’ya gitmem gerekecek” diye ekledi. “En tuhaf, rahatsız edici şeylerden bahsediyorsun… rahatsız edici olanın hakkını veremezsin.”

Rodman ise yakın zamanda MJ ve Pippen’in tüm kötü kanlara rağmen hâlâ sorunları düzeltebileceklerine inandığını söyledi.

Ring of Honor sınıfına her iki yılda bir yeni üyeler alınacak ve oyuncular, Bulls’ta en az üç sezon geçirmiş olmak ve en az üç yıl emekli olmak da dahil olmak üzere çeşitli kriterleri karşılıyor. NBC Sports Chicago’dan KC Johnson.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir