NBA Insider, Draymond Green Hakkında Önemli Güncelleme Verdi

NBA Insider, Draymond Green Hakkında Önemli Güncelleme Verdi

ESPN’den Adrian Wojnarowski, Warriors’ın cezalı forveti Draymond Green hakkında bir güncelleme sunarak, “Kaynakların Perşembe günü ESPN’e verdiği bilgiye göre, önümüzdeki günlerde Warriors’ın tesisine geri dönüp oyuna devam etmesinin beklendiğini” açıkladı.

Green, Perşembe günü şampiyon Denver ile karşılaşacakları Golden State formasıyla üst üste 11. maçını kaçıracak.

“…Kendisini tekrar forma sokmak için takıma yeniden katılma planı, sezonuna yeniden başlamasına yönelik son adımdır.” Wojnarowski şunları söyledi:

Kaynaklar, “NBA komiseri Adam Silver, oyuna geri dönme zaman çizelgesi konusunda son söze sahip ancak Green’in, oynamaya uygun şekilde hazır olduğu kabul edildikten sonra ligin geri dönme gereksinimlerini karşılamış olacağına inanılıyor.”

Green, Suns’ın pivotu Jusuf Nurkic’e vurduğu için bu sezon ikinci kez cezalıydı ve bir gün sonra lig onu süresiz olarak uzaklaştırmıştı.

Wojnarowski, geçen hafta Green’in “bireysel danışma oturumlarına ve takım, lig ve sendika yetkililerinin de dahil olduğu, göreve geri dönme yolunda ilerleyişini planlamak için tasarlanan periyodik sanal toplantılara” katıldığını bildirmişti.

Bu mevcut uzaklaştırma, Green’in sezon başlarında Rudy Gobert’e şiddetli bir şekilde boyun eğmesi nedeniyle verilen beş maçlık uzaklaştırma sonrasında geldi.

Bu hafta, Golden State başantrenörü Steve Kerr gazetecilere verdiği demeçte, Green ile son birkaç haftadır çok az temas kurduğunu ancak ikilinin birkaç kez mesajlaştığını söyledi.

Kerr, “Ama biz ona kendi alanını veriyoruz, o da bize bizimkini veriyor” dedi.

Dubs, Green’in yokluğunda 6-5 öndeydi ve işe yarayan bir başlangıç ​​kadrosu bulmakta zorlandı.

33 yaşındaki futbolcunun takımdan uzak kalması nedeniyle kadro iki kez yeniden düzenlendi.

Geçtiğimiz hafta Draymond, LeBron James’in 39. doğum günü partisinde Jay-Z, Beyonce ve Don Cheadle gibi birçok ünlünün de yer aldığı görüldü.

DEVAMINI OKU: Klay Thompson, Steve Kerr ile ‘Son Bölüm’ Konusunda Ciddi Görüşmelere Başladı

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir