NBA, Havaalanı Dramında James Harden’ın Bucks’a Karşı Yokluğunu Araştırıyor

NBA, Havaalanı Dramında James Harden’ın Bucks’a Karşı Yokluğunu Araştırıyor

James Harden nereye giderse gitsin, dram takip ediyor ve Çarşamba günü 76ers uçağına binmeye çalıştığında çok fazla olay yaşandı.

Harden, on gün sonra takımla birlikte olmak için geri döndü ve antrenörler ona, işleri hızlandırmak için herkesle birlikte Milwaukee’ye gitmek yerine antrenman tesisinde kalması gerektiğini söyledi.

On kez All-Star olan oyuncu takımla antrenman yaptı ve geride kalmasını bir talepten ziyade bir öneri olarak yorumladı ve o öğleden sonra takımla birlikte seyahat etmeyi planladı. B/R’den Chris Haynes’e göre.

Haynes, “Antrenmandan sonra Harden, takımın uçağına binmek için sabit üs operatörünün havaalanına geldi, ancak kaynaklara göre kendisine takıma eşlik etmesine izin verilmediğini bildiren bir güvenlik yetkilisi tarafından durduruldu” diye yazdı.

Kaynaklar, “Genel menajer Elton Brand ve başantrenör Nick Nurse, Harden’la konuşarak organizasyonun Harden’ın, takım uzaktayken antrenman tesisinde kalmayı da içeren antrenman planını kabul etmesini ve takip etmesini tercih ettiğini açıkladı.”

Şutör guardın hayal kırıklığına uğradığı ancak “başka bir olay olmadan havaalanından ayrıldığı” bildirildi.

Yaz boyunca sakatlanmayan oyuncuların dinlenmesine ilişkin kurallarını sıkılaştıran NBA, şimdi de Harden’ın Perşembe günü Bucks’a karşı oynanan 76ers maçındaki yokluğunun ardındaki nedenleri araştırıyor.

NBA sözcüsü Mike Bass yaptığı açıklamada, “James Harden’ın bu geceki müsaitliğiyle ilgili gerçekleri inceleyerek, onun katılamamasına ilişkin onaylanmış bir neden olup olmadığını araştırıyoruz” dedi.

Bass bu açıklamayı 76ers’ın Milwaukee’deki 118-117’lik mağlubiyetinden önce yaptı.

NBA’in oyuncu katılımı politikası, takımlara ve oyunculara sakatlık, kişisel nedenler ve “nadir ve olağandışı durumlar” nedeniyle oyundan çıkma izni veriyor.

Bir franchise, ilk ihlal için 100.000 $ para cezasına çarptırılabilir ve bundan sonra cezalar artırılabilir.

James Harden’da her zaman olduğu gibi, kesinlikle daha dramatik olacaklar, bu yüzden daha fazla güncelleme için bizi takip etmeye devam edin.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir