Boğalar, Felaketli Açılış Gecesinde Sadece Oyuncularla Toplantı Yapıyor

Boğalar, Felaketli Açılış Gecesinde Sadece Oyuncularla Toplantı Yapıyor

Birinci gece ve Bulls, OKC’ye 124-104 mağlup olduktan sonra sadece oyuncularla bir toplantı yaptığı için zaten kriz modundaydı.

Oyunu sadece yüzde 28,6 üçlük oranıyla bitiren takım arkadaşları arasında büyük bir hayal kırıklığı olduğu açıktı.

Bulls başantrenörü Billy Donovan maçtan sonra soyunma odasına geldi ve bazı ağır tartışmaların yaşandığını fark etti: Julia Poe’ya göre.

Donovan oyunculara onun ayrılmasını isteyip istemediklerini sordu ve onlar da evet dediler.

“Geçen yıl bu asla olmazdı. Donovan, “Sessiz bir grup olurdu” dedi. “Yani yüzleşme kısmı bunun onlar için önemli olduğunun bir işareti. Daha iyi olmamız gerektiğini biliyorlar.”

Büyük adam Nikola Vuceviç böyle bir performansın ardından toplantının gerekli olduğunu söyledi.

Vuceviç, “Pek çok kişi pek çok iyi şey, söylenmesi gereken şeyler söyledi” dedi. KC Johnson NBC Spor Chicago. “Bunu gerçekten öğrenmemiz ve değiştirmemiz gereken bazı şeyleri değiştirmek için kullanabileceğimizi düşünüyorum. Çılgınca bir şey değildi, kavga ya da bunların hiçbiri değildi; gerçekten yapıcıydı. Belki de buraya geldiğimden beri ilk kez böyle bir durum vardı. Ve buna gerçekten ihtiyaç vardı.”

Serinin en iyi oyuncularından biri olan Zach LaVine, 4-16 şut çektiği, dört top kaybı yaptığı ve faul sorunu nedeniyle oturmak zorunda kaldığı unutulmaz bir gece geçirdi.

LaVine, “Bizim açımızdan harika bir gösteri olmadı” dedi. “Topa iyi şut atamadık, yeterince yürekli oynadığımızı düşünmüyorum. Ve bu bizim elimizde. Dışarı çıkıp sezona başlamanın berbat bir yolu. Ancak bu bize bir sonraki maça geri dönme fırsatı veriyor.”

Bulls sezon dışı dönemde kayda değer bir sıçrama yapmadı.

Onlara musallat olmak için geri gelecek mi?

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir