LeBron, Lakers Taraftarları Tarafından Kabulünü ‘Özel Olarak Sorguladı’: Rapor

LeBron, Lakers Taraftarları Tarafından Kabulünü ‘Özel Olarak Sorguladı’: Rapor

Tüm övgülerine rağmen LeBron James’in Lakers taraftarlarının onu tamamen kabul edip etmeyeceği konusunda şüpheleri vardı ancak son dönüm noktası bu şüpheleri gidermiş olabilir.

Hafta sonu LeBron, NBA tarihinde 40.000 kariyer puanına ulaşan ilk oyuncu oldu.

39 yaşındaki oyuncu, 21. sezonunda inanılmaz başarısına taraftarların gösterdiği tepkiden dolayı minnettardı ancak ESPN önceki şüphelerini paylaştı.

“Laker Nation’ın, sevgili Kobe Bryant’la bu kadar uzun süre savaştığını gördükten sonra onu tamamen kucaklayıp kucaklamayacağını özel olarak sorgulayan James, taraftarların ve takımın ona nasıl destek olduğunu kabul etti.” ESPN bildirdi.

James tarihi maçın ardından şunları söyledi: “Bana bu sevgiyi gösterdikleri için Laker taraftar kitlesine büyük saygı ve bağlılık. Bir şeyi yapan ilk oyuncu olmak bu ligde oldukça hoş bir şey.”

Geçmişteki şüphelerine rağmen James, Los Angeles’ta etkileyici bir miras bıraktı; bu mirasa 2020 şampiyonluğu ve 7 Şubat 2023’te Lakers efsanesi Kareem Abdul-Jabbar’ı geçerek NBA’in tüm zamanların en skorer ismi unvanı da dahil.

Bu sezon ve gelecek yazla ilgili en büyük soru, LeBron’un mor ve altın rengi takımda kalmaya karar verip vermeyeceği olacak.

Eğer LeBron çok yıllı bir kontratı kabul ederse Lakers, onun üst üste sekiz sezon forma giyeceği ilk ve tek takım olacak.

Ligdeki uzun ömrü dikkate alındığında LeBron, kariyeri boyunca 482 milyon dolardan fazla maaş elde etti.

Gelecek sezonu nerede geçirirse bitirsin, lig tarihinde kariyeri boyunca 500 milyon doların üzerinde maaş kazanan ilk oyuncu olacak.

Lakers, James’in en büyük oğlu Bronny’yi 2024 veya 2025 NBA Draft’ına almayı başarabilirse, James’in uzun vadede takımda kalacağı neredeyse kesin.

DAHA FAZLA OKUYUN: LeBron ve Jokic’in Eski Takım Arkadaşı Aralarındaki Büyük Farklılıkları Anlatıyor

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir