LeBron, Bronny’nin Sahte Draftını Patlattı

LeBron, Bronny’nin Sahte Draftını Patlattı

LeBron James, yazıda 2024 draft sınıfından 2025’e taşınan oğlu Bronny’nin yer aldığı ESPN’in son NBA taslak draftına itiraz etti.

Ancak LeBron’un sorunu, Bronny’nin NBA geleceği hakkında sık sık haber yapılması gibi görünüyordu.

“Lütfen çocuğun çocuk olmasına ve kolej basketbolunun tadını çıkarmasına izin verebilir misiniz?” James X hakkında daha sonra silinen bir gönderide şunları söyledi: “Ne yapmaya karar verirse versin, sonuçta iş ve sonuçlar konuşacak. Bilmiyorsanız sahte taslağın ne dediği umrunda değil, sadece ÇALIŞIYOR! Alın teriyle kazanılmış!

“Ve harika olmaya çalışan diğer tüm çocuklara, başınızı aşağıda tutun, at gözlüklerini takın ve çalışmaya devam edin. Bu Sahte Taslakların zerre kadar önemi yok! Sana söz veriyorum! Sadece İŞ ÖNEMLİDİR!! Hadi GERÇEK BASKETBOL’u konuşalım.”

LeBronLeBron

James’in oğlunu savunması fazlasıyla anlaşılır. Ve yine de kendisi bile muhabirlerin işlerini yapmayı bırakıp NBA draftına, özellikle de tüm zamanların tartışmasız en iyi oyuncusunun oğluna dair haber yapmaktan kaçınamayacaklarını biliyor olmalı.

Öte yandan duygusal olarak bir duruma bu kadar bağlıyken kimseden mükemmel bir mantık beklememeliyiz. Burada en önemli şey LeBron’un oğlunun arkasında olması.

DEVAMINI OKU: LeBron James, Serbest Atış Eşitsizliği Nedeniyle Hakemlere Üzüldü

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir