David Cox, plaj paravolüsüne Spor Direktör Yardımcısı olarak atandı

David Cox, plaj paravolüsüne Spor Direktör Yardımcısı olarak atandı

Plaj paravolesi sahnesi, David Cox’un Dünya ParaVolley’in plaj paravolesi Spor Direktör Yardımcısı olarak atanmasıyla ciddi bir heyecan yaratmak üzere.

Voleybol ve plaj voleybolunda yaklaşık otuz yıllık deneyime sahip olan Cox, Para sporları disiplinine uzmanlık ve tutku katıyor.

Dünya ParaVolley Spor Direktörü “David, plaj paravolesinin bir dünya disiplini olarak gelişmesinde itici güç olmak ve Paralimpik Oyunlara dahil edilmesinin yolunu çizmek için voleybol yönetimi ve en önemlisi plaj voleybolu alanında zengin bir deneyim getiriyor” dedi. Stephen Giugni dedi.

Cox’un kapsamlı geçmişi uluslararası hakem, hakem delegesi, teknik delege, turnuva direktörü ve etkinlik yöneticisi rollerini içermektedir. Portföyünde Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası, FIVB ve CEV için Dünya Turu etkinlikleri ve Kıta Olimpiyatları Eleme turnuvalarının sonuncusu da dahil olmak üzere çok sayıda etkileyici önemli etkinlik yer alıyor.

Ulusal ve uluslararası etkinliklerin yaratılması, düzenlenmesi, yönetilmesi ve ev sahipliği yapma konusundaki uzmanlığı kıyaslanamaz. Onun liderliği olayların başarısında etkili oldu. Ayrıca, Norveç Voleybol Federasyonu’ndaki Müsabaka ve Etkinlikler Departmanı Direktörü olarak mevcut görevi, onun üst düzey müsabakalar sunma becerisinin altını çiziyor.

Çatışma yönetimi ve barış inşası konusundaki kararlılığı da dikkate değerdir. Kişisel şirketi aracılığıyla, Güney Afrika Hakikat ve Uzlaşma sürecinin ilkelerinden ve UBUNTU’nun felsefesinden (‘Ben bir insanım, çünkü Sen’).

Cox, World ParaVolley’deki görevinde plaj paravolleyinin profilini yükselteceğinden ve disiplinde olumlu değişim yaratacağından emin. Onun vizyonu ve organizasyonel uzmanlığı, plaj paravolüsünde heyecan verici, yeni bir sayfa vaat ediyor.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir