Lakers’ın Muhtemel Büyük Koçluk Değişimi NBA Insider Tarafından Açıklandı

Lakers’ın Muhtemel Büyük Koçluk Değişimi NBA Insider Tarafından Açıklandı

LakersLakers

The Athletic podcast sunucusu ve eski Thunder forveti Josh Huestis’e göre Lakers’ın acilen bir değişikliğe ihtiyacı var, çok yakında bir değişiklik olabilir.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir bölüm hakkında konuşan Atletik NBA GösterisiHuestis, Lakers koçu Darvin Ham’ın bu sezon bir noktada yerine yardımcı Phil Handy’nin geçeceğini öngördü.

Huestis, “Darvin Ham’in işinin bittiğini düşünüyorum” dedi. “(Clippers’a karşı) galibiyet ne olursa olsun, her şey bitti. Bu galibiyet kaçınılmaz olanı erteledi.

”… Benim sıcak düşüncemin ikinci yarısı, Phil Handy’nin geçici (baş antrenör) olarak görevi devralacağına inanıyorum. Soyunma odasında saygı duyulan bir adam varsa o da Phil Handy’dir. LeBron offseason’da kiminle çalışıyor? Austin Reaves kiminle çalışıyor? Sezon dışında herkes onunla çalışıyor.

“O saygı duyulan biri, herkesin takip edeceğini ve dinleyeceğini düşündüğüm bir adam. Phil Handy’e geçici başantrenör rolü verdiğinizi düşünüyorum ama bu sadece isim olarak geçerli. Bir dolguya ihtiyaçları var, başantrenör olacak birine ihtiyaçları var ve LeBron ileriye dönük oyun planıyla ilgilenecek.”

Bu tahmin aşağıdaki gibidir: ufuk açıcı rapor Shams Charania ve Jovan Buha, kısmen kafa karıştırıcı kadro değişiklikleri nedeniyle “Darvin Ham ile Lakers soyunma odası arasında derinleşen bir kopukluk” olduğunu iddia eden altı kaynağa atıfta bulundu.

Yahoo Sports’tan Jake Fischer, Lakers organizasyonu içinde Darvin Ham’in takıma koçluk yapacak doğru adam olmadığına dair çok fazla konuşma yapıldığını da bildirdi.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir