Lakers’a 96 Milyon Dolarlık Alternatif Ticaret Hedefine Atılma Çağrısı Yapıldı

Lakers’a 96 Milyon Dolarlık Alternatif Ticaret Hedefine Atılma Çağrısı Yapıldı

Lakers’ın ön büro personelinin, son takas tarihi öncesinde takımlarını geliştirmek için telefonda çalıştıkları ve şu ana kadar en çok konuşulan potansiyel takas hedefleri Dejounte Murray ve Zach LaVine oldu.

Ancak şimdi NBA’den bir isim, takımı tamamen farklı bir yöne bakmaya çağırdı.

“Ama eğer ben Rob Pelinka’ysam, 30 adamın olduğu bir mağaza yok. Ancak mesele sadece LaVine veya Dejounte Murray değil,” dedi ESPN’den Tim MacMahon. Brian Windhorst ve Hoop Kolektifi Bu hafta.

“Charlotte’u arıyorum, Terry Rozier’i soruyorum, en azından önemli ölçüde daha düşük bir maliyetle bulunup bulunamayacağını kontrol ediyorum. Çünkü bence bu, sana ihtiyacın olan şeylerin çoğunu verecek ve sana o kadar da pahalıya mal olmayacak bir adam. Her ne kadar maç başına 23 sayı ortalamasına sahip olsa da bu büyük bir başarı değil. Kimse bunu bilmiyor çünkü Hornets öyle [bad].”

McMahon, Rozier’in Charlotte’ta gözden kaçırıldığı konusunda haklı. Bu, maç başına 24 sayı ve 6,8 asist ortalamalarının kariyerinin en yüksek seviyeleri olmasına rağmen.

Rozier kesinlikle Lakers’a çok ihtiyaç duyulan şutları ekleyecektir. Bu sezonki yüzde 37’lik üç sayılık atış oranı, maç başına 7,8 üçlük atmasına rağmen üç Lakers oyuncusu hariç hepsinden daha yüksek.

Rozier ayrıca dördüncü çeyrekte maç başına 8,5 sayı ortalamasıyla Giannis Antetokounmpo’nun ardından NBA’de ikinci sırada yer alıyor.

Hornets guardı dört yıllık 96 milyon dolarlık sözleşmenin ikinci yılında. Bu sezon kendisine 23,2 milyon dolar borcu var, bu da onu LaVine’den (40,1 milyon) daha ucuz ama Murray’den (18,2 milyon) daha pahalı yapıyor.

DEVAMINI OKU: Darvin Ham, Lakers’ın Takas Söylentilerine Cevap Verdi

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir