Lakers Ön Ofisine Takımın Seçimlerini Takas Etmemesinin Söylendiği İddia Edildi

Lakers Ön Ofisine Takımın Seçimlerini Takas Etmemesinin Söylendiği İddia Edildi

Anthony Davis LeBron James

Söylenti değirmeni, bu sezon Lakers hakkında, özellikle de takımın gelecekteki iki draft seçimi hakkında fısıltılar üretmekte yetersiz kalmadı.

LA’nın 2027 ve 2029 ilk tur seçimleri var, ancak görünüşe göre takıma bu seçimlerden hiçbirini hareket ettirmemesi için özel talimatlar verildi.

Howard Beck, gazetesinin son bölümünde, “Lakers, açıkça seçimleri takas etmeye istekli değil,” dedi. dijital ses dosyası. Ve gümbürtüler duydum – ve bunlar yalnızca gümbürtüler, bu yüzden insanların bununla fazla ileri gitmesini veya kümelenmeyle çıldırmasını istemiyorum – ancak son haftalarda ligdeki birkaç kişi bana inandıklarını söyledi ön büroya esasen seçtikleri takas etmemesi söylendi. Onları koruduklarını.

LeBron James ve Anthony Davis’in (sağlıklı olduklarında) takımı başka bir şampiyonluğa götürme zevkine sahip oldukları açık, ancak mevcut kadroyla kesinlikle bunu yapmakta zorlanacaklar.

Lakers taraftarlarından (ve hatta belki LeBron ve Davis’ten), takımlarının kadroya çok ihtiyaç duyulan beceri ve derinliği eklemek için iki seçimi kullanacağına dair umut vardı.

Takım şu anda Batı’da 16-21’lik bir rekorla 13. sırada ve LeBron’un onları sırtında taşıdığını söylemek yetersiz kalıyor.

James, son on maçında 34.4 sayı, 7.6 ribaund, 7.2 asist ortalamaları yakalarken, sahadan yüzde 58 şut çekiyor.

38 yaşında ve en azından bir şampiyonluk daha kazanma hedefiyle, zaman kesinlikle James’in tarafında değil ve yanında mevcut takım arkadaşları ve kenarda AD ile, Lakers playoffları kaçıracak gibi görünüyor. arka arkaya iki yıl boyunca.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir