Charlotte Hornets, Miles Bridges Sözleşmesi İddialarını Reddetti

Charlotte Hornets, Miles Bridges Sözleşmesi İddialarını Reddetti

geçen hafta öyleydi bildirildi ESPN tarafından Miles Bridges için gelen bir anlaşmada hareket ve çekiş olduğunu ve “yakın gelecekte bir anlaşmanın gelebileceğine dair iyimserlik var” dedi, ancak Charlotte o zamandan beri buna itiraz etti.

“Miles Bridges ile sözleşme müzakerelerine girmedik” Hornets dedi.

Bridges, Kasım ayında ağır bir aile içi şiddet suçlamasına karşı hiçbir itirazda bulunmadı, bu ne suçun kabulü ne de reddi değil, ancak yine de cezalandırma açısından suçu kabul etme işlevi görüyor.

Eski Hornets kısa forveti üç yıl gözetim altında tutuldu, ancak birlikte çocukları olduğu partnerini taciz ettiği için hapis cezasından kurtuldu.

Olay geçen yılın Haziran ayında meydana geldi ve tutuklandığında ortağı taciz hakkında konuşmak için Instagram’a gitti, yüzünde ve boynunda morluklar olan fotoğraflarını ve beyin sarsıntısı geçirdiğini belirten hastane raporunun bir fotoğrafını yayınladı. burnu kırılmış ve kaburgası ezilmiş ve boğularak öldürüldüğünü söyledi.

Gelecekte Hornets ve Bridges ile bir anlaşmanın kesinlikle gerçekleşip gerçekleşmediğini belirlemek zor çünkü takımın gelecek sezon onu geri getirmeyi reddedip düşünmediği sorulduğunda, konu hakkında yorum yapmaktan kaçındılar.

Şu anda Hornets, 10-28’lik bir rekorla Doğu’da 14. sırada ve bazıları en skorer oyuncuları Bridges’i kaçırdıklarını söyleyebilir. Ama onu geri getirmek için hangi bedeli ödeyeceklerdi?

Pek çok kişi, onun geri dönüş yapabileceğine dair ESPN raporlarına üzüldü, bu yüzden gerçekten buna izin verilirse, NBA topluluğu ve daha geniş topluluk tarafından çok fazla eleştiriyle karşılanacak.

Geri dönmesine izin verilirse, NBA’in, halihazırda yapılmış olan suçlamalara ayrı olarak yaptırım uygulama hakkı vardır.

NBA toplu iş sözleşmesi hükümleri uyarınca ve Bridges herhangi bir yarışmada bulunmadığını iddia ettiği için, ligin onu sporla herhangi bir başka ilişkiden uzaklaştırma, askıya alma, görevden alma veya diskalifiye etme hakkı vardır.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir