Kyrie Irving ve Kevin Durant, Bulls’un 12 Maçlık Galibiyet Serisini Koparmasına Yanıt Verdi

Kyrie Irving ve Kevin Durant, Bulls’un 12 Maçlık Galibiyet Serisini Koparmasına Yanıt Verdi

Brooklyn Nets üst üste 12 galibiyet alarak müthiş bir performans sergiledi ancak galibiyet serisi Çarşamba günü Chicago Bulls’a 121-112 mağlup oldu.

İşte o zamandan beri Nets oyuncularının nefes kesen koşularının sonu hakkında söyledikleri:

KYRİE IRVİNG

“Dürüst olmak gerekirse, ilk çeyrekte 40 sayı çok fazla, özellikle de son maçlarında ritmini bulmaya çalışan Bulls’la oynuyorsanız. İlk ve ikinci çeyrekte devre arasına girerken kendimizi bir deliğe soktuk,” dedi Irving.

“Açıkçası, KD özel ama tek başına ancak bu kadarını yapabilir. Sadece ona yardım etmekten bahsediyorduk ve [this] sahaya yeterince şut atamadığımız gecelerden biriydi.”

KEVİN DURANT

Durant, oyun sonrası uygunluğunda, “Bu takıma karşı, sahanın tüm açılarından üç elit golcüye sahip olduğunuzda, işinizi erken yapmalısınız ve sadece yakalamak için orada olmalısınız,” dedi. “Bence burada kesinlikle ayağımızı gaza bastık ve bunu bir oyun haline getirmeye çalıştık… Ama şut attılar. Yetenekli oyuncular, özel oyuncular.”

ROYCE O’NEALE

O’Neale, kaybın ardından New York Post’a “Bizdendi,” dedi. “Birkaç hayal kırıklığı yaşadık, defans tarafında kaçınabileceğimiz ve onların da yararlandığı hatalar oldu.

JACQUE VAUGHN

“Gruba öyle söyledim. Kazandıktan sonra nasıl tepki vereceğimizi gösterdik ve kazanmaya devam ettik. Şimdi, bir kayıptan sonra nasıl tepki veririz? Bu yüzden bu şeyde ne çok yükseğe ne de çok alçalırsın,” dedi Vaughan.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir