Kyrie Irving Taraftarlara Takas Söylentilerini Durdurmalarını Rica Etti

Kyrie Irving Taraftarlara Takas Söylentilerini Durdurmalarını Rica Etti

Kyrie Irving, Crypto.com arenasında iki Lakers playoff maçı göstererek takas söylentilerini körükledi, ancak şimdi hayranlara durmaları için yalvarıyor.

Irving Çarşamba günü yaptığı bir canlı yayında, “Twitter’larda benden bahsetmeyi bırak,” dedi. “Bütün hayran kitleleriniz şu anda benden bahsetmeyi bırakın, lütfen. Hâlâ Batı Konferansı, Doğu Konferansı Finalleri, ya da kusura bakmayın Denver Finallere gitti, biliyorsunuz biz hala Miami’de Boston’u bekliyoruz. Lütfen beni bu işin dışında bırakır mısınız? Lütfen. Ailemle huzur içinde olabilir miyim? Yemek masamda serbest oyuncu planlarım hakkında tartışan insanlar var. Komik olduğunu düşünüyorsunuz ama lütfen bunu durdurun. Aslında beşikle tanıştığımda kafamın rahat olması hoşuma gidiyor, tamam mı? Bahsettiğiniz tüm @’lerinizi görüyorum. Tamam aşkım? Söylediğiniz her şeyi görüyorum dedim…

“Lütfen, tüm hayran kitleleriniz, sadece önümüzdeki bir veya iki veya üç ay boyunca benden bahsetmeyi bırakın. [until] Kararımı ne zaman verirsem.”

Zor, çünkü Irving bu sezon piyasadaki en iyi serbest oyunculardan biri ve ayrıca NBA’deki en tanınmış oyunculardan biri.

Tabii ki, NBA hayranları ve medya kişilikleri benzer şekilde spekülasyon yapacak.

Şimdi, spekülasyona geçelim!

Maaş sınırı 134 milyon dolar ise, Irving, Mavs ile beş yıllık 272 milyon dolarlık bir sözleşme için yeniden sözleşme imzalamaya hak kazanacak.

Kıdemli guarda bu kadar para veren başka bir takım görmek zor ve bir NBA kaynağı, Şubat takası sırasında Mavs ile maksimumu çoktan kabul ettiğini söyledi.

“Ticaretten önce bir el sıkışma anlaşması yaptıklarını duydum. [with the Brooklyn Nets],” tek kaynak B/R’ye bu hafta söyledi. “Ve Kyrie, maksimumdan daha azına evet demezdi.”

Irving sosyal medyadaki gevezelikten hoşlanmıyorsa belki de sosyal medyayı tamamen silen Nikola Jokic’in kitabından bir sayfa ayırmalı.

Nuggets uzun adamı, “Bence bu bir zaman kaybı” dedi.

Hayranlar, Irving’in Dallas’ta mı kalacağını yoksa gemiden mi atlayacağını merakla bekliyor olacak.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir