Knicks Hala Büyük Bir Takas Yapabilir: Rapor

Knicks Hala Büyük Bir Takas Yapabilir: Rapor

Hafta sonu OG Anunoby’yi almak için Raptors’la gişe rekorları kıran bir anlaşma imzaladıktan sonra, NBA’deki birçok kişi Knicks’in hâlâ büyük bir takas daha yapabileceğine inanıyor.

Sports New York’tan Ian Begley, anlaşmanın New York’un en büyük varlıklarından ikisi olan RJ Barrett ve Immanuel Quickley’i Raptors’a gönderdiğini ve ayrıca Precious Achiuwa ve Malachi Flynn’in de dahil olduğunu ancak hala önemli bir anlaşma yapmak için gerekli parçalara sahip olduklarını bildirdi.

“Bazı taraftarlar/medya (ben de dahil) takastan sonra Knicks’in artık büyük bir anlaşma yapacak takas sermayesine sahip olmadığını öne sürdü.” Begley yazdı.

“Organizasyondaki bazı kişiler bu fikre katılmıyor. En iyi oyuncuyu almaya yetecek kadar ellerinin kaldığını düşünüyorlar.

“New York’un, kendi dördü de dahil olmak üzere, takas edilebilir sekiz ilk tur seçimi var. Diğer takımlardan seçilen dört oyuncu korunuyor. Bazılarının önemli korumaları var.

“Oyunculara gelince, Evan Fournier (18 milyon dolarlık anlaşmanın süresi doluyor), Randle, Quentin Grimes, Donte DiVincenzo, Mitchell Robinson, Jericho Sims ve Isaiah Hartenstein takasa uygun. Josh Hart ve Miles McBride, 2024 son tarihinden önce takas edilemez.”

Knicks için başka bir büyük takas senaryosu kesinlikle dikkate alınması gereken ilginç bir senaryo çünkü takım 18-15 yaşında ve mevcut rotasyonları sonuç vermiyor.

Sekizinci sıradalar ve Doğu’nun Ön Eleme Turnuvasında ikinci sırayı alacaklar ve Cleveland’ın yarım oyun gerisinde altıncı ve son otomatik sırayı alacaklar.

Pazartesi günü ilk kez sahneye çıkan Anunoby’nin kadroya dahil edilmesi anında ve etkili oldu.

Forvet, New York’un Batı lideri Minnesota’yı 112-106 mağlup ettiği maçta 35 dakikada 17 sayı, 6 ribaund ve top çalma kaydetti.

Athletic’den Shams Charania Salı günü yaptığı açıklamada, Knicks’in her zaman Karl-Anthony Towns’la ilgileneceğini belirtti.

Ancak Timberwolves’un elbette onu takas etmeye istekli olması gerekecek ki bu da mevcut konumları dikkate alındığında pek mümkün değil.

DEVAMINI OKU: Jayson Tatum, Gordon Hayward’ın 2019 Celtics Hakkındaki Yorumlarına Yanıt Verdi

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir