Killian Hayes kendisinden önce draft edildiğinde Tyrese Haliburton çok sarsılmıştı

Killian Hayes kendisinden önce draft edildiğinde Tyrese Haliburton çok sarsılmıştı

Tyrese Haliburton, Detroit Pistons’un 2020’de Killian Hayes’i kendisinden önce seçtiğine hala inanamıyor.

Haliburton halihazırda NBA’in önde gelen guardlarından biri, Hayes ise ne yazık ki en çok viral zayıflıkları ile tanınıyor. Ayrıca 8 Şubat’ta Pistons tarafından serbest bırakıldı ve henüz başka bir takımla sözleşme imzalanmadı.

bir sırasında Taylor Rooks’la röportajHaliburton’a kendisine geçen takımın kendisini en kişisel hissettiği sorulduğunda hemen “Detroit” yanıtını verdi.

Haliburton, “Pistons’ın bir oyun kurucuya ihtiyacı olduğunu biliyordum” dedi. “Zaten drafttaki en iyi oyun kurucu olduğumu hissettim çünkü ESPN’de en iyi oyuncular mevcut. Bir, iki ve üçüncü, Anthony Edwards, James Wiseman ve LaMelo Ball’du.

“Bunun ardından, en uygun olan bir numara benim… aklıma Killian Hayes geldi ve ‘ne?’ dedim. O an sadece kızgındım… Bu yüzden kesinlikle en kişisel olanı hissettim, hiç şüphe yok.”

Haliburton sonunda 12. sıraya geriledi ve Sacramento Kings tarafından seçildi ve 18 ay sonra onu Buddy Hield ve Tristan Thompson ile birlikte Domantas Sabonis, Justin Holiday, Jeremy Lamb ve ikinci tur draft hakkı karşılığında Indiana’ya takas etti.

Taslak gecesinde Haliburton’un draft sıralamasında aşağı doğru kaymaya devam etmesi, Obi Toppin, Deni Avdija, Jalen Smith ve Devin Vassell’in de kendisinden önce seçilmesiyle sonuçlandı.

Ancak son gülen o oldu; o draftta Haliburton’a mum tutabilecek tek oyuncu artık Anthony Edwards oldu.

DAHA FAZLA OKUYUN: Tyrese Haliburton, Indiana Pacers’ın Buddy Hield’ı Kaybetmesine Dürüst Bir Şekilde Yaklaşıyor

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir