Haywood Highsmith Araba Kazası Kurbanı Tarafından Dava Açılıyor

Haywood Highsmith Araba Kazası Kurbanı Tarafından Dava Açılıyor

Haywood Highsmith’in neden olduğu travmatik araba kazası henüz geride kalmış değil çünkü kazada bacağı kısmen kesilen kurban Miami’ye dava açıyor.

Highsmith’e, bu ayın başlarında meydana gelen bir kazada bacağının bir kısmını kaybeden 21 yaşındaki adam tarafından dava açıldı.

Miami’li oyuncu, Heat’in Magic’i 121-95 yenmesinin ardından evine giderken engelli bir araca ve arabayı itmeye yardım eden Alekxei Pino’ya çarptı.

“Alekxei Pino, Cuma günü Florida’da dava açtı… 6 Şubat’ta Miami’de Highsmith 2021 Audi A5’iyle yüksek hızda ona çarptığında mahsur kalan bir sürücüye yardım ettiğini iddia etti.” TMZ’nin raporu. “Pino, davada Highsmith’in ona çarpmadan önce karayolundaki yasal hız sınırını aştığını… diz üstü amputasyona neden olduğunu iddia ediyor.”

Mağdur, amputasyonun yanı sıra başka ciddi yaralanmalar da yaşadığını ve “o zamandan bu yana hasarın giderilmesi için çok sayıda tıbbi prosedürden geçtiğini” iddia ediyor.

“Pino’nun avukatı Manuel Dobrinsky, bu hafta yaptığı açıklamada müvekkilinin aslında hala hastanede iyileşme sürecinde olduğunu söyledi… “önünde çok uzun bir rehabilitasyon yolu var.”

Pino ve Dobrinsky’nin belirtilmemiş tazminat talep ettikleri bildiriliyor, ancak davanın 50.000 doları aşacağı tahmin ediliyor.

Highsmith, geçen sezon rotasyona girdikten sonra Miami’nin son iki sezondaki başarısında önemli bir rol oynadı.

27 yaşındaki oyuncu, 2023-24 sezonunda 24 maça çıktı ve maç başına 5,9 sayı, yüzde 42,1 şut ve yüzde 36,7 üçlük ortalamasıyla oynadı.

Heat’in All-Star arası öncesindeki son maçında forvet, takımının 76ers’ı 109-104 yenmesinde yüzde 40 üçlük oranıyla 16 sayı kaydetti.

DAHA FAZLA OKUYUN: LeBron James ve Anthony Davis, All-Star Maçındaki Rekabetsizliği Ele Aldı

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir