Jordan Poole’u Yumruklayan Warriors Fine Draymond Green

Jordan Poole’u Yumruklayan Warriors Fine Draymond Green

Golden State Warriors, takım arkadaşı Jordan Poole’u yumrukladığı için Draymond Green’e para cezası verdi. dört kez All-Star hiçbir oyundan uzaklaştırılmayacaktır.

“Perşembe günü antrenmana geri dönecek. Para cezasına çarptırıldı. O askıya alınmayacak. Koç Steve Kerr, Warriors’ın Portland’ı 131-98 mağlup etmesinin ardından gazetecilere verdiği demeçte, Cuma günü son hazırlık maçımızda ve açılış gecesinde oynamasını bekliyorum. “Geçen haftayı Jordan ve Draymond da dahil olmak üzere organizasyondaki tüm kilit isimlerle derin tartışmalar yaparak geçirdik. Bireysel, bire bir tartışmalar, sadece oyunculara yönelik tartışmalar, aklınıza gelebilecek her şey çok fazla konuşulduğunu söyleyebilirim. Bir sohbette sahip olunabilecek tüm farklı kombinasyonlar, bizde var. Yorucu bir süreç oldu.”

Warriors, daha sonra ele almak zorunda kalana kadar tartışmayı önemsemedi. video Green’in Jordan’ı vurması sızdırıldı.

Green geçen hafta özür diledi.

“Her şeyi değerlendirdikten sonra ilerlememiz için en iyi yolun bu olduğunu düşünüyoruz. Asla kolay değil, böyle bir durumda ne karar verirsen ver. Mükemmel olmayacak” dedi Kerr

Dördü Warriors ile dokuz kez şampiyon olan oyuncu, bunun, koç olarak göreve başladığından beri takımın karşılaştığı en büyük kriz olduğunu itiraf etti.

“Gerçekten ciddi şeyler. Mükemmel değiliz. Ekibimiz mükemmel değil. Bob [Meyers, general manager]ve kesinlikle yıllar içinde üzerimize düşeni yaptım, ancak son dokuz yılda birlikte edindiğimiz deneyime dayanacağız ve bunun ekibimiz için en iyi karar olduğuna güveneceğiz. Yapacak çok işimiz var ama bu sezon başarılı bir sezon geçirmeye kararlıyız” dedi.

göre Chris Haynes’in raporuPoole ve Green arasındaki kavga, Poole’un büyük bir sözleşme uzatması beklentisiyle davranışı tarafından teşvik edildi.

Meyers, olayın nedeninin Poole veya Green’in iki yıl içinde sona erecek olan sözleşmesi olduğunu reddetti.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir