Draymond Green, Jordan Poole Olayını İlk Kez Anlattı

Draymond Green, Jordan Poole Olayını İlk Kez Anlattı

Draymond Green ilk kez antrenmanda Jordan Poole’a yumruk atmayı ele aldı. Perşembe günü medyaya konuşan Green, kendisinin ve Poole’un olayı geride bıraktıklarında ısrar etti.

“Ürdün bir profesyonel ve ben bir profesyonelim” dedi. “Yapacak bir işimiz var… Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız ve bence en önemli şey bu.”

Warriors, Green’e açıklanmayan bir miktar para cezası verdi, ancak onu askıya almama kararı aldı. Bu, Green’in Perşembe günü antrenmana dönmesinin önünü açtı ve Golden State’in uzun adamı Kevon Looney, hiçbir şekilde devam eden kötü kan olmadığını söyledi.

Looney, “Spor salonunda neşe vardı” dedi. “İnsanlar bir şeyler konuşuyorlardı, rekabet ediyorlardı… Bana normal bir gün gibi geldi. Bir şeyler oluyor ve oldukça hızlı ilerliyoruz. Bence takımımızı özel yapan da bu.”

Bu arada Green, Perşembe günkü medya kullanılabilirliği sırasında ekibiyle geleceğini de ele aldı. 2023-24 için oyuncu opsiyonunu almaya karar verdiğini varsayarsak, 2024 yazında sınırsız bir serbest oyuncu olacaktı.

Golden State’in rekor kıran maaş bordrosu ve lüks vergi faturası, takımın Green veya Poole ile yeniden sözleşme imzalamak arasında seçim yapması gerektiği yönündeki spekülasyonları alevlendirdi.

Green, “En başında bunun hakkında konuştum, uzatma yapmayı düşünmüyorum” dedi. “Bu, buraya geri dönmeyeceğim anlamına gelmiyor, sadece uzatma yapacağımızı sanmıyorum. bu yıl

Green ve Warriors, önümüzdeki hafta Salı günü Lakers ile karşılaşacakları zaman şampiyonluk savunmalarına başlayacaklar.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir