Jonas Valanciunas, Sasa Doncic’in Litvanya Eleştirilerine Yanıt Verdi

Jonas Valanciunas, Sasa Doncic’in Litvanya Eleştirilerine Yanıt Verdi

Jonas Valanciunas, Litvanya’nın Luka Doncic’in babasından aldığı eleştirilere mükemmel bir şekilde yanıt vererek, ülkenin FIBA ​​Dünya Kupası’nda yedi maçta altıncı galibiyetine ulaşmasına yardımcı oldu.

Luka’nın babası Sasa Doncic, bu hafta başlarında Sırbistan’a karşı aldıkları 68-87’lik eleme yenilgisinin ardından Litvanya ekibini oldukça eleştirmişti.

Doncic snr, “Sırbistan’ın o kadar yüksek bir seviyede olduğunu düşünüyorum ki Litvanya gülünç bir hal aldı” dedi. söylenmiş Kurir. “Olağanüstü bir oyun oynadınız. İtiraf etmeliyim ki Sırbistan’ın zaferi benim için sürpriz değil, belki de bu kadar kolay bir zafer biraz şaşırtıcı.”

O zamandan bu yana, Luka’nın takımı Slovenya’ya karşı oynanan klasman maçında Litvanya 100-84’lük rahat bir galibiyet elde etti ve Valanciunas geceyi 24 sayı ve 12 ribauntla etkileyici bir şekilde tamamladı.

Pelicans’ın yıldızı maç sonrasında Sasa’nın yorumlarına hitap ediyor gibi görünüyordu.

Valanciunas, “Konuşan pek çok insan var” dedi. “Bazıları konuşurken diğerleri işi yapar.”

Litvanya başantrenörü Kazys Maksvytis de Sasa’nın yorumlarının galibiyet için motivasyon sağladığını söyledi.

Ülke artık bir sonraki klasman karşılaşmasında Letonya’yı yenmesi halinde Cumartesi günü turnuvada beşinci sırayı alma şansını yakalayacak.

Her ne kadar oyunlar ülkeye madalya kazandırmasa da büyük adam, taraftarların yola devam etmek için en büyük motivasyon kaynağı olduğunu söylüyor.

“Buraya gelen taraftarlar için oynuyoruz” [to the Phillippines]Valanciunas, “Bizi televizyonda izliyor ve tezahürat yapıyor” dedi. Belki bu son iki maçın pek bir anlamı yok ama biz taraftarlar için oynuyoruz. Dünya Kupası’ndan pes eden bir takım olarak ayrılmak istemiyoruz.”

Luka Doncic’in babasına gelince, şüphesiz o, Slovenya’nın güçlü bir Kanada takımı tarafından elenmesinden hoşlanmazdı; Luka’nın bu maçtan atıldığı bir maç.

DAHA FAZLA OKUYUN: Dennis Schroder, Eski Takım Arkadaşı Austin Reaves ile Karşılaşmayı Anlattı

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir