Austin Reaves’in Limited Edition ‘Stars & Stripes’ Ayakkabısının Yeni Detayları Sızdı

Austin Reaves’in Limited Edition ‘Stars & Stripes’ Ayakkabısının Yeni Detayları Sızdı

Lakers guardı Austin Reaves ve Rigorer, AR1 ayakkabısının çok özel bir ikinci baskı renk grubunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Ayakkabının bu versiyonu, ABD Takımının mirasına bir saygı duruşu olarak ‘Yıldızlar ve Çizgiler’ renk grubu olarak adlandırılacak.

25 yaşındaki oyuncu, ABD Takımının FIBA ​​Basketbol Dünya Kupası mücadelesi sırasında sahada yeni renkli formayı giyiyordu.

AR1 ‘Yıldızlar ve Çizgiler’, Amerikan bayrağını simgeleyen ve ikonik beyaz, kırmızı ve maviyi birleştiren bir renk grubuna sahiptir.

ayakkabı

Umarız ABD finallere ulaşabilir ve madalya alabilir, bu da ayakkabıları daha da ikonik hale getirecektir.

Sınırlı indirim dünya çapında 1.000 çiftle sınırlı olacak ve yalnızca şu tarihte satın alınabilecek: EKİP TEKMELER 110$ (USD) karşılığında ve özel tasarlanmış bir kutuda gelir.

Lakers’ta geçirdiği çıkış sezonu sayesinde ABD Takımının en iyi bilinen yüzlerinden biri haline gelen Reaves, hızla yıldızlığa yükseldi.

Reaves, geçtiğimiz günlerde Team USA’da olduğu dönemde Lakers’la yaptığı yeni anlaşmaya ve özel bir ayakkabı anlaşmasına atıfta bulunarak, “Bunun bir nevi hak edilmiş olduğunu düşünüyorum” dedi. “Bütün hayatım boyunca bunun için çalışmışım gibi hissediyorum. Hiçbir zaman kısayolları kullanmadım, her zaman zor yol oldu.”

Mor ve altın sarısı takım için 2022-23 sezonunda, Reaves’in draft edilmemesi ve Lakers’ın ona şans vermesinin ardından NBA’deki ikinci yılıydı bu.

Sezona yedek kulübesinden başladı ancak o kadar değerli olduğunu kanıtladı ki LeBron ve Anthony Davis’in yanında başlangıç ​​pozisyonuna yükseldi.

Normal sezonda maç başına 13.0 sayı, 3 ribaund ve 3.4 asist ortalamaları yakalayan oyuncu, yüzde 52.9 saha içi şut yüzdesi ve yüzde 39.8 yay gerisi şut oranıyla oynadı.

DEVAMINI OKU: NBA Insider, Joel Embiid’in Sixers’la Geleceğine İlişkin Duruşunu Açıkladı

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir