Jayson Tatum, Jaylen Brown ile 1’e 1 Mücadelesini Anlatıyor

Jayson Tatum, Jaylen Brown ile 1’e 1 Mücadelesini Anlatıyor

Jayson Tatum

Jayson Tatum, bu geceki All-Star Maçında Jaylen Brown ile 1’e 1 mücadelesi hakkında konuştu.

İki Boston takım arkadaşı, üçüncü çeyreği bitirmek için birbirlerine karşı ileri geri gittiklerinde, başka türlü cansız bir oyunun ortasında herkesin dikkatini çekti.

Maçtan sonra NBA TV’ye konuşan Tatum, “Bizim için ofiste başka bir gün gibiydi.

“Altı yıldır aynı takımdayım. Sayısız 1’e 1 oyun oynadık, birbirimize karşı hücumlarda bulunduk. Her zaman birbirimizin içindeki en iyiyi ortaya çıkardık. Bizim için normal bir gündü, en büyük sahnelerden birinde sadece milyonlarca insan izliyordu, bu yüzden çok eğlendik.”

Tatum ayrıca, yüzde 71 şut isabeti ile 10 ribaund ve 6 asistle birlikte 55 sayı ile All-Star rekoru kırdıktan sonra Kobe Bryant All-Star MVP Ödülü’nü kazanmanın kendisi için ne anlama geldiğinden bahsetti.

“İlk All-Star Maçım, 2020’de MVP’ye onun adını verdiklerinde Chicago’daydı ve kendi kendime bir gün onlardan birini almam gerektiğini söylediğimi hatırlıyorum.”

Bryant’ın kendisine All-Star MVP’sini kazanması için meydan okuyup okumadığı sorulduğunda, Tatum şunları söyledi:

“Belki tam olarak değil, ama bana her zaman bunun senin için ne anlama geldiğini söylediğini hatırlıyorum. Özel olmak ne kadar, şampiyon olmak ne kadar, ne kadar fedakarlık yapmaya isteklisin ve bu her zaman bende yankı uyandırdı.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir