LeBron James’in, takas edildikten sonra Russell Westbrook’a verdiği mesaj

LeBron James’in, takas edildikten sonra Russell Westbrook’a verdiği mesaj

Russell Westbrook’un LA eve dönüşü tam olarak planlandığı gibi gitmedi.

Westbrook, Lakers’ın hepsini kazanmasına yardım etmek yerine Utah Jazz’a takas edildi.

Ancak olayların talihsiz gidişatına rağmen, LeBron James’in Westbrook ve takas edilen diğer Lakers için olumlu bir mesajı vardı.

James, “Her şeyden önce, ayrılan adamları, Russ, Pat, JTA’yı selamlıyorum” dedi. “Ayrıca, DJ ve Thomas. O beş adam. Sezona hep birlikte başladık ve bazı şeyleri gerçekleştirmek ve sahada olabileceğimizin en iyisi olmak için çalışmaya çalıştık.

“Bu yüzden o adamları ve sahada elimizden geldiğince iyi olmaya çalışmamıza olan bağlılıklarını selamlıyorum. “Yani, birbirimizi tanımamız biraz zaman alacak ama oyunu yüksek seviyede oynadıklarını biliyorum.”

James’in yorumları, Lakers genel menajeri Rob Pelinka’nın son takas tarihinde yaptığı hamleleri açıklamasının ardından geldi.

Spectrum Sportsnet’te konuşan Pelinka, “Bence Russell Westbrook takasını yaptığımızda, bunu bir şampiyonluk getirme ve üç büyüklere sahip olma umuduyla yaptık.” “Ve açıkçası, bunun gerisinde kaldık. Ancak genel müdür olarak yolunda gitmeyen bir şey olduğunda, onu düzeltmek sizin işiniz.

“Hiç kimsenin mükemmel bir geçmişi yoktur,” diye devam etti. “Ama bir takımın olması gerektiği gibi performans göstermediğini hissettiğinizde, parçaları yeniden düzenlemeniz gerekir. Ve bu, son ticaret tarihinde yaptığımız türden bir şeydi. Bununla birlikte, Russell Westbrook mükemmel bir profesyoneldi ve bir Laker olarak harika maçlar çıkardı. Ve onu bir Laker olarak görmekten keyif aldık.”

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir