Jayson Tatum Cumartesi Promosyonu

Jayson Tatum Cumartesi Promosyonu

Jayson Tatum Cumartesi günü en az bir puan alırsa Underdog Fantasy’de 100$’dan fazla bonus nasıl nakde çevrilebilir?

Önümüzde zorlu birkaç gün daha varken, yeni kullanıcılara Cumartesi gecesi paraya çevirebileceğiniz bir değil iki kayıt promosyonu ile kolay bir hazırlık imkanı sunan Underdog Fantasy ile hafta sonuna doğru başlayabilirsiniz. NBA listesi.

Underdog Promosyon Kodu: BASKETBALLFOREVER 100$ Bonus ile başlayacak

Underdog Fantasy, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en popüler ve en güvenilir DFS sitelerinden biridir ve kodu kullanarak kaydolduktan sonra BASKETBOLSONSUZA KADAR kayıt bonusunuz otomatik olarak hesabınıza uygulanacaktır. (Talep etmeniz için promosyon kodunu zaten girdik. bu bağlantıya tıklayarak)

ÜYE OLMAK: Underdog Fantasy hesabınızı hemen oluşturun

Kayıt olduktan sonra Underdog Fantasy’ye yapacağınız ilk para yatırma işleminiz 100$’a kadar %100 oranında eşleştirilecektir. Bu, kayıt olup 100$ yatırırsanız, hesabınıza hemen kullanılmak üzere 200$ değerinde para yükleneceği anlamına gelir.

Bu kampanyadan yararlanmak için yapmanız gereken tek şey hesabını oluştur ve promosyon kodunu kullanın BASKETBOLSONSUZA KADAR

Cumartesi gecesi Underdog Fantasy NBA Promosyonu: Jayson Tatum’a Özel Teklif

Cumartesi, Underdog Fantasy’ye katılmak için mükemmel bir zaman; sadece 100$’lık depozito maçları değil, aynı zamanda Boston’un yıldız adamı Jayson Tatum’un Celtics Suns’la karşılaştığında en az bir puan alması için bir promosyon meydanı.

Bu özel etkinlikten yararlanmak için tek yapmanız gereken bir Underdog Fantasy girişi oluşturmak ve ekranın üst kısmındaki Tatum promosyon karesini Pick’Em dizilişinize eklemek.

Underdog Pick’Em serisinde 2-5 tahmin bulunabilir ve istediğiniz giriş ücretinin 10 katına kadar ödeme yapılabilir.

Ciddi para kazanmak için bundan daha iyi çok fazla fırsat yok.

t4XMdlNomkQuUwirQ-v9T07KaQJO_7sqi5_rr958ApHe5HYt_QX3GxZpsC2mGBoIXqDrhQwSsV0chbmSjNm0TqCTVwRnKsT3lWwC4W6M3pnnn13IqcrU_pnySjyv.jpg

Unutmayın – kodu kullanın BASKETBOLSONSUZA KADAR bu teklifi talep etmek için Underdog Fantasy hesabınızı oluşturun

Underdog Fantasy’ye nasıl kayıt olunur ve özel Basketball Forever teklifiyle 100 $’a varan Bonuslar nasıl alınır?

Cumartesi gecesini unutulmaz kılmaya hazır mısınız? İşte nasıl para kazanabileceğiniz:

  1. Her şey sırayla, BURAYA TIKLAYIN Underdog Fantasy’nin kayıt formuna aktarılacak.
  2. Formu bilgilerinizle doldurun. Promosyon kodu BASKETBOLSONSUZA KADAR hesap oluşturma sayfasına zaten eklenmiş olmalıdır; ancak göremiyorsanız girmeyi unutmayın.
  3. Underdog Fantasy’nin canlı olduğu bir durumda olduğunuzdan emin olun; GPS bunu sizin için doğrulamanıza yardımcı olacaktır. Underdog Fantasy AL, AK, AZ, AK, CA, CO, DC, GA, IL, IN, KY, ME, MA, MS, MO, NE, NM, NY, NC, ND, OK, OR, RI dillerinde mevcuttur , SC, SD, TN, TX, UT, VT, VA, WV, WI’nın yanı sıra Ontario dışındaki tüm Kanada eyaletleri.
  4. Hesabınıza 100$’a kadar para yatırın ve bu tutarı ikiye katlayarak bonus olarak cüzdanınıza alın – ve yola çıkın!

18+ (21+MA ve AZ, 19+ AL, NE) olmalı ve Underdog Fantasy’nin faaliyet gösterdiği bir eyalette bulunmalıdır. Şartlar geçerlidir. Oyununla ilgili bir endişen mi var? 1-800-GAMBLER’ı arayın veya www.ncpgambling.org adresini ziyaret edin; AZ: 1-800-NEXT-STEP (1-800-639-8783) veya NEXT-STEP’i 53342,TN’ye gönderin: 1-800-889-9789 numaralı telefondan TN REDLINE’ı arayın/mesaj gönderin NY: 7/24 HOPE hattını arayın 1-877-8-UMUT veya UMUT Mesajı (467369)

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir