Gordon Hayward, 2019 Celtics’te Nelerin Yanlış Gittiğini Açıkladı

Gordon Hayward, 2019 Celtics’te Nelerin Yanlış Gittiğini Açıkladı

2018-19 Celtics kadrosu kesinlikle yeteneklerle doluydu ve aralarında Kyrie Irving, Gordon Hayward, Jayson Tatum, Jaylen Brown, Terry Rozier, Marcus Smart, Jaylen Brown, Al Horford ve Marcus Morris gibi isimlerin yer almasına rağmen sonunda onlardan biri oldular. yakın tarihin en başarısız Boston takımları.

Hayward geçtiğimiz günlerde, kaybedilen sezonda takımın başına bela olan sorunlardan bahsetti.

Hayward, Paul George’a şunları söyledi: “Benim gözümde, hepimizin çok fazla gündemi vardı ve her şeyi kazanma gündemi asıl gündem değildi.” Paul George ile Podcast P. “Kimseyi suçlamıyorum çünkü bunun tamamen insan doğası olduğunu düşünüyorum.”

Ayrıca genel bir takım hedefi yerine herkesin kendi kişisel hedeflerine sahip olduğundan bahsetti.

Hayward şöyle devam etti: “Demek istediğim, oynadığım son sezondan dönüyorum, All-Star’dım, bu yüzden hala bir All-Star olduğumu kanıtlamaya çalışıyorum,” diye devam etti Hayward. “Kyrie bir yıl önce sakatlanmıştı, play-off’ları kaçırmamıştı. Yani bunun hâlâ kendi takımı olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. Sonra (Jayson Tatum), Jaylen (Brown) ve Terry (Rozier) başladıkları yerden geliyorlar ve bir yıl önce Doğu Konferansı Finallerine çıkıyorlar. Hepsi ‘Geldik’ diye kanıtlamaya çalışıyor.”

Hayward’ın belirttiği bir diğer sorun da Celtics takımında çok fazla golcü olmalarıydı.

Hayward, “Muhtemelen kariyerleri 40’ın üzerinde olan ve tartışmasız en iyi durumda olan sekiz oyuncumuz vardı” dedi. “Diğer sorun ise çoğumuzun aynı durumda olmasıydı. Hepimizin topa ihtiyacı vardı. Hepimiz topla sallandık, hepimizin topa ihtiyacı vardı.”

Takım normal sezonda 49-33 önde olmayı başardı ve ilk turda Pacers’ı mağlup ettikten sonra postta ümit verici bir performans sergiledi.

Ancak Boston’un Doğu yarı finalinde Bucks’a beş maçlık utanç verici bir mağlubiyet almasının ardından işler daha da kötüye gitti.

Irving’in yazın Brooklyn’e gitmesi, Horford’un Philadelphia’ya gitmesi ve Hayward’ın da ertesi sezon takımdan ayrılması nedeniyle oyuncuların gemiyi terk etmesi uzun sürmedi.

DEVAMINI OKU: Derrick White, All-Star’ın deplasmandaki tezahüratlarına tepki gösteriyor

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir