Kura çekimi Afrika Bölge Şampiyonası için geri sayımı başlattı

Kura çekimi Afrika Bölge Şampiyonası için geri sayımı başlattı

ParaVolley Afrika (PVA), 6 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan Afrika Oturma Voleybol Bölge Şampiyonası’nın kura çekimini gerçekleştirecek.

ParaVolley Afrika Başkanı Ehab Hassanein, kura çekiminin Zoom aracılığıyla Fas’ın Rabat kentindeki FRMSPSH Genel Merkezinde yerel saatle 17:00’da (GMT+1) yapılacağını ve turnuvanın 29 Ocak – 3 Şubat tarihleri ​​arasında Nijerya şehrinde yapılacağını doğruladı. Lagos’tan.

ParaVolley Afrika Başkanı Ehab Hassanein

Katılımcı takımların temsilcileri, yerel organizasyon komitesi üyeleri ve medya, çevrimiçi etkinliğe davet edildi.

Kadınlar turnuvasında Nijerya, Zimbabve ve Ruanda, erkekler turnuvasında ise Mısır, Fas, Libya, Kenya, Cezayir, Zimbabve, Ruanda ve Nijerya’nın da aralarında bulunduğu toplam 11 takım yarışmaya katılacak.

Afrika Bölgesi Şampiyonası, 2024 Dünya ParaVolley takviminde kalan iki Paralimpik Oyunları elemesinden ilki olacak. World ParaVolley’in Paris’teki Paralimpik Oyunları için son şans elemeleri 3-10 Nisan tarihleri ​​arasında Çin’in Dali kentinde yapılacak.

Paris 2024 Paralimpik Oyunları oturmalı voleybol etkinlikleri 29 Ağustos – 7 Eylül tarihleri ​​arasında North Paris Arena’da gerçekleşecek.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir