Draymond Green ve CP3 Sezon İçi Turnuva İçin Sinyal Niyeti

Draymond Green ve CP3 Sezon İçi Turnuva İçin Sinyal Niyeti

Warriors, 2022-23’teki zorlu sezonun ardından eski ihtişamına dönmek istiyor ve Draymond Green ve Chris Paul bu mücadeleye liderlik ediyor.

NBA, ilk kez sezon içi bir turnuva başlattı ve Green ve CP3, Warriors başkanı Brandon Schneider aracılığıyla bu konudaki niyetlerini çok açık bir şekilde ortaya koydu.

“Dedim ki [Warriors general manager] Mike Dunleavy yaklaşık bir ay önce ona şöyle dedim: ‘Hey Mike, bu sezon içi turnuva hakkında ne düşünüyorsun?’ Schnieder, “Draymond Green ve Chris Paul bana kazanacağımızı söylediler” dedi. NBC Spor Körfezi Bölgesi. “’Tamam, bilmem gereken tek şey bu’ dedim. ”

X’teki bazı NBA taraftarları, CP3’ün yorumlarını takip etti ve “Finalleri nasıl söylemediğine dikkat edin” şeklinde şeyler söylediler.

Sezon içi turnuva, NBA Finalleri’nden çok önce, dolayısıyla Green ve Paul’un bu konuda sahip oldukları güvenin şampiyonluk hedeflerine yansıyacağından şüphe yok.

Green, bu sezonki hedeflerinden birinin ilk NBA şampiyonluğunu elde ederek puan tanrısı olmak olduğunu ve Golden State’in getirdiği tecrübeli oyuncularla birlikte takımın kesinlikle bunun için çalıştığını söyledi.

İlk Sezon İçi Turnuvası 3 Kasım Cuma günü başlayacak ve 9 Aralık Cumartesi günü Şampiyona ile sonuçlanacak, böylece sezonun 24 Ekim’de başlamasıyla yeni görünümlü takımlar sağlam bir oyun süresi elde etme şansına sahip olacak. başlamadan önce kemerlerinin altında.

Turnuva iki aşamadan oluşur: Grup Oyunu ve Eleme Turları.

Dubs, Chase Center’daki Grup Oyun maçlarında Timberwolves (14 Kasım) ve Spurs’u (24 Kasım) ağırlayacak ve deplasman maçları ise Oklahoma City Thunder (3 Kasım) ve Kings (28 Kasım) ile oynanacak.

DEVAMINI OKU: Draymond Green, Steph Curry’nin İnanılmaz Uzun Ömürünün Sırrını Açıklıyor

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir