Bosna-Hersek ve Almanya erkekler Avrupa grup maçında namağlup kalmayı sürdürüyor > Dünya ParaVolleyDünya ParaVolley

Bosna-Hersek ve Almanya erkekler Avrupa grup maçında namağlup kalmayı sürdürüyor > Dünya ParaVolleyDünya ParaVolley

Bosna-Hersek ve Almanya, Çarşamba günü 2023 Oturarak Voleybol Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda dördüncü galibiyetlerini alarak grup maçlarında rekorlarını temiz tuttu.

Bosnalılar, Hırvatistan’ı 3-0 (25-17 25-19 25-23) mağlup ederek yenilmezlik rekorunu korudu ve rakiplerinin yenilmezlik serisini kırarak A Grubu’nda liderliğe yükseldi. Bosna’da Mirzet Duran ve Safet Alibasic, Hırvatistan’dan Edvin Zdionica ve Ivan Cosic’i geride bıraktı.

Açılış gününde Bosna-Hersek’e mağlup olan Polonya, arka arkaya galibiyetlerle rekabette yeniden ivme kazanarak sıralamada üçüncü sıraya yerleşti.

Ev sahibi İtalya üçüncü günde farklı sonuçlar elde etti, sabah Polonya’ya yenildi ve 3-2’lik (25-11, 25-20, 24-26, 23-25, 15-13) gerilimden kurtularak Slovenya ile dördüncü sırada yer aldı. . Litvanya ve Slovenya şu ana kadar galibiyet alamadı.

Alman Dominik Albrecht bir puanı kutluyor © ParaVolley Europe

Almanlar, Ukraynalılarla zorlu mücadeleyi 3-2 (21-25, 26-24, 25-21, 26-28, 19-17) kazanarak B Grubu’nda tek başına liderliği ele geçirdi. Dominik Albrecht 31 sayıyla tüm golcülere liderlik etti.

Sırbistan ve Letonya iki galibiyet ve iki mağlubiyetle berabere kaldı. Çarşamba günü her iki takım da Türkiye’yi yendi ve Sırbistan, bir galibiyet ve üç mağlubiyetle beşinci sırada yer alan Macaristan’a bir galibiyet daha ekledi. Türkiye üst üste dört mağlubiyetle altıncı sırada yer alıyor.

Fotoğraflar: © ParaVolley Avrupa

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir