Draymond Green, Uzaklaştırmanın Ardından Emekliliği Düşündüğünü Söyledi

Draymond Green, Uzaklaştırmanın Ardından Emekliliği Düşündüğünü Söyledi

Draymond Green, son podcast bölümünde ligden süresiz uzaklaştırılması sırasında emekli olmayı düşündüğü bombayı attı.

13 Aralık’ta uzaklaştırma cezası sırasında duygusal bir sohbette Green, NBA komiseri Adam Silver’ın kendisini emeklilikten vazgeçirdiğini açıkladı.

Green, “Ona ‘Adam bu benim için çok fazla’ dedim. Draymond Green Gösterisi. … Bu çok fazla. Bütün bunlar benim için çok fazla olmaya başladı ve emekli olacağım” dedi Green. “Ve Adam şöyle dedi: ‘Çok aceleci bir karar veriyorsun ve bunu yapmana izin vermeyeceğim.’

“Uzun ve harika bir sohbet gerçekleştirdik; bana çok yardımcı oldu. Adam gibi sana zarar vermekten çok yardım etmeye çalışan bir komisyon üyesiyle aynı ligde oynadığım için çok minnettarım; Seni cezalandırmak yerine sana yardım ediyorum. Daha çok oyuncularla ilgileniyor.”

Lig, Suns’ın pivotu Jusuf Nurkic nedeniyle cezasına çarptırılan Green’i Cumartesi günü yeniden görevlendirdi.

Ligden yapılan açıklamada, “Green, davranışlarını NBA oyuncularından beklenen standartlara uygun hale getirme konusundaki kararlılığını gösteren adımları tamamladı” denildi. “Bir danışmanla toplantılara katıldı ve NBA, Warriors ve Ulusal Basketbol Oyuncuları Birliği’nin temsilcileriyle birçok kez ortaklaşa görüştü; her ikisi de sezon boyunca devam edecek.”

Green şu anda 14 maç kaçırdı ve NBA’den Adrian Wojnarowski’ye göre tecrübeli forvetin “oyun aksiyonuna dönmeden önce yaklaşık bir hafta toparlanmaya ihtiyacı olması bekleniyor”.

Podcast sırasında Green bazı önemli itiraflarda daha bulundu.

Green, “Arkamda bırakabileceğim tuhaflıklar” dedi.

Ayrıca “büyüme için bir yer” olduğunu kabul ederek “değişimin savunucusu olma taahhüdünde bulunduğunu” belirtti.

Umalım ki Draymond bunu gerçekten kastetsin, çünkü Warriors onun sahada daha fazla vakit kaybetmesine izin veremez çünkü tehlikeli bir şekilde Play-In mücadelesinden düşmeye çok yakın durumdalar.

DAHA FAZLA OKUYUN: Chris Paul Sakatlık Güncellemesi ve Geri Dönüş Zaman Çizelgesi

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir