Doc Rivers’ın Sixers’ta James Harden ile Dürüst İlişkisi

Doc Rivers’ın Sixers’ta James Harden ile Dürüst İlişkisi

Doc Rivers, Sixers’ın başantrenörü olduğu dönemde kendisi ve James Harden’ın ilişkisi hakkında samimi düşüncelerini paylaştı.

Rivers, Philadelphia’nın geçen sezon Doğu Konferansı Finallerinde Boston’a yenilmesinin ardından üst düzey görevden kovuldu.

Bu yılın başlarında Harden’ın Rivers’ın kovulmasında parmağı olabileceği yönünde haberler çıkmıştı ancak bu iddialar henüz doğrulanmadı.

Doc, serbest bırakılmadan önce Harden’ı Philly’de bir buçuk sezon çalıştırdı ve ilişkilerini “tarafsız” olarak nitelendirdi.

“Fena değildi, iyi değildi. Oldukça tarafsızdı,” dedi Rivers. NBA’de Bugün. “Günün sonunda dürüst bir ilişkiydi. Çok dürüsttüm. Kazanmak için oynamanız gereken yollar olduğuna gerçekten inanıyorum ve açıkçası bundan asla taviz vermeye istekli değildim. Bu bir iletişim ilişkisiydi. Size şunu söyleyebilirim ki, sürekli konuşmamız gerektiğinde konuştuk.”

Rivers daha önce de ilişkiden açıkça bahsetmişti ancak hiçbiri pek olumlu değildi.

“Zorlayıcıydı, dahası iki şeyle mücadele ediyorduk – ve görsel olarak mücadele etmek gibi değildi – James tek yönlü oynamakta çok iyiydi ve kazanmak için oynamanız gerektiğine inanma şeklim bazı açılardan farklıydı.” Nehirler anlattı Bill Simmons geçen haziran.

Philadelphia üst üste üçüncü sezonda ECF’yi geçemediği için ikili arasındaki kimya eksikliğinin sahaya yansıdığı açık.

Gerçi belki de Doc’tan daha fazla soruna neden olan kişi Harden’dı.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir