Danny Ainge, Caz Oyuncularının İnançsız Olduğuna İnanıyor

Danny Ainge, Caz Oyuncularının İnançsız Olduğuna İnanıyor

Danny Ainge, geçen Aralık ayında takıma ilk katıldığında Utah Jazz’la ilgili ilk izlenimini anlatırken kelimelerden yoksun değildi.

“Sezon boyunca gördüğüm şey, birbirlerine gerçekten inanmayan bir grup oyuncuydu. Ainge Pazartesi günü düzenlediği basın toplantısında, tüm grup gibi, birbirlerini rapor edilenden daha çok sevdiklerini düşünüyorum, ancak bir inanç olduğundan emin değilim” dedi. “Playofflara vardığımızda, düşündüm ki, bu takım hayal kırıklığı yaratan playofflar yaşamış bir takım, bu yüzden belki sadece playoffları bekliyorlar diye düşündüm. Onlara bu şüphe avantajını verdim, ancak takımın tekrar playofflarda iyi performans göstermediği açıktı.”

Jazz, 2022 Playofflarının ilk turunda Dallas Mavericks’e yenildi.

“Bence bireysel olarak karar verdiler, ancak toplu olarak yaptıklarına inanmıyorum. Birbirlerine olan inanç, bulunduğum ve gördüğüm takımlar kadar büyük olmadığı için, bunu kendi başlarına yapmaya çalışan birçok oyuncu görüyorsunuz.”

Sonuç olarak Utah, All-Star oyuncusu Rudy Gobert’i Minnesota Timberwolves’a ve Donovan Mitchell’i de Cleveland Cavaliers’a sezon dışında bir grup oyuncu ve seçim karşılığında takas etti.

Zanik, “Önceki sonuçlar bize kim olduğumuzu söyledi” dedi. “Sadece bir yıllık bir şey değildi. Bu, pek çok oyun kazandığımız ve çok başarılı olduğumuz üç yıllık iyi bir dönemdi, ancak potansiyel bir bakış açısından elendik ve bunu sıfırlamamız gerekiyordu.”

Gobert ve Mitchell, Gobert’in COVID-19 pandemisinin başlangıcındaki hatalarından sonra ilişkilerini onarmışlardı, ancak Jazz asla bundan daha ileri gidemedi. Konferans Yarı Finalleri.

Jazz, kıdemli oyuncular Jordan Clarkson, Mike Conley ve Bojan Bogdanovic’i elinde tuttu

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir