Hangzhou 2022 Asya Para Oyunları için yeni tarihler duyuruldu > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Hangzhou 2022 Asya Para Oyunları için yeni tarihler duyuruldu > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Asya Paralimpik Komitesi (APC) ve yerel organizasyon komitesi HAPGOC, 4.inci Başlangıçta bu yıl Ekim ayında yapılması planlanan Hangzhou’daki Asya Para Oyunları’nın baskısı şimdi 22-28 Ekim 2023 tarihleri ​​arasında yapılacak.

Yeni tarihlerle ilgili karar, HAPGOC, Çin Ulusal Paralimpik Komitesi, APC ve diğer paydaşlar arasında yapılan görüşmelerin ardından geldi.

Oyunların süresi değişmedi ve Para Oyunlarının genellikle Asya Oyunlarının kapanışından iki hafta sonra düzenlendiği ve önerilen tarihlerin diğer uluslararası etkinliklerle çelişmediğinden emin olduktan sonra yeni tarihler üzerinde anlaşmaya varıldı.

Asya Olimpiyat Konseyi geçen ay, 23 Eylül – 8 Ekim 2023 tarihleri ​​arasında düzenlenecek olan Asya Oyunları için yeni tarihleri ​​açıkladı.

“APC Yönetim Kurulu tarafından onaylanan Asya Para Oyunları için yeni tarihleri ​​duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca HAPGOC (organizatörler), Çin Paralimpik Komitesi ve Hangzhou ve Zhejiang eyalet hükümetlerine, Oyunların yeni tarihlerde gerçekleşmesini sağlamak için sürekli destekleri ve çabaları için teşekkür etmek istiyoruz.” dedi.

Bay Rashed ayrıca Oyunların yeni tarihlerini duyururken APC ve Hangzhou 2022’ye gösterdikleri sabır ve güven için NPC’lere, uluslararası/Asya federasyonlarına ve diğer paydaşlara teşekkür etti.

Çin, Oyunların ilk baskısı olan Guangzhou 2010 APG’nin başarılı bir şekilde sahnelenmesinden sonra Asya Para Oyunlarına ikinci kez ev sahipliği yapacak.

COVID-19 nedeniyle Asya Oyunları ve Asya Para Oyunları Mayıs 2022’de ertelendi.

Kaynak: Asya Paralimpik Komitesi

Hızlı Bağlantı: 2018 Asya Para Oyunları Oturarak Voleybol

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir