Zengin Paul, LeBron James’ten Nefret Edenlerle Yüzleşiyor

Zengin Paul, LeBron James’ten Nefret Edenlerle Yüzleşiyor

Menajeri Rich Paul’a göre LeBron James, kıskançlığı nedeniyle kariyerinin başlarında “nefret” çekmeye başladı.

Paul, NBA emektarlarının genç LeBron’un hiç sahip olmadıkları şeylerden keyif almasını pek hoş karşılamadıklarını söylüyor.

Paul, “LeBron geldiğinde birçok oyuncu hâlâ en iyi durumdaydı ve 2000 yılında tüm dikkatler ona çevrilmişti” dedi. Kulüp Shay Shay.

“Tüm ilgiden sonra patlama, 100 milyon dolarlık sözleşme. Hiç böyle bir şey görmediler. Jay-Z’nin özel jet göndermesini bilirsin.”

Paul, James’in kariyerinin başlarında meslektaşlarının onu kıskandığını iddia eden ilk kişi değil.

LeBron’un ilk NBA koçu merhum Paul Silas, bir keresinde James’in bazı takım arkadaşlarının onu kıskandıkları için ondan hoşlanmadıklarını söylemişti.

Jackie MacMullan’ın yazdığı bir makaleye göre Silas, oyuncularına James’i kucaklamaları yönünde çağrıda bulunmuştu ancak bunun hiçbir faydası olmadı.

Silas o zamanlar “Egoları buna izin vermezdi” demişti. “Onlara sürekli ‘Oyunun gelecekteki yıldızlarından birine yardım etme şansın var’ diyordum ama onu benimsemediler. LeBron’u rahatsız ettiyse bile bunu asla belli etmedi.

Onun sayesinde o yıl 35 maç kazandık. O zamandan bu yana olağanüstü sezonlar geçirdi ancak ilki, kendi takımındaki kıskançlığa rağmen gösterdiği başarı nedeniyle en etkileyici olanı olabilir.”

DEVAMINI OKU: LeBron James’in Takım Arkadaşları Çaylak Sezonunda Onu Neden Sevmedi?

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir