Zach LaVine Oyunun Sonlarındaki Şaşırtıcı Kararından Bahsediyor

Zach LaVine Oyunun Sonlarındaki Şaşırtıcı Kararından Bahsediyor

Zach LaVine

Chicago devre arasında 16 sayılık bir farkla öne geçti ve Zach LaVine’in son saniyelerde beynini kırdığı bir maçta Washington’a üç sayı farkla kaybetti.

Bulls’un son pozisyonuydu ve saatin 2.1 kala, LaVine havadan şut için ayağa kalktı… ama bu iki sayılık bir sayıydı ve daha da kötüsü bunu kaçırdı, bu yüzden takımı 100-97 kaybetti.

Maçtan sonra LaVine, “Sadece üç puan almaya çalışıyorduk,” dedi. “Sonra yukarı çekmek için içeri girdiğimde…Delon Wright bana faul yaptı. İçgüdülerim yukarı çıkıp üç sayılık bir oyun elde etmeye çalışmaktı. Bana faul yaptığında şınav çekiyordum. Ben vurdum, aramadılar ve bu böyle.

Şutun tekrarında Wright, LaVine’e yerde faul yapmış gibi göründü ve LaVine, Wright’ın kendisine faul yaptığını kabul ettiğini söyledi. Washington’un vereceği bir faul vardı, bu yüzden çağrı bir fark yaratabilirdi.

Bulls en başta bu pozisyonda olmamalıydı ve oyunu çok daha önce kilitlemiş olmalıydı, ancak saatin bitimine altı saniye kala Kyle Kuzma’nın 28 fitlik bir üçlük yapmasına izin verdiler.

LaVine’in açıklaması, Laurence Holmes da dahil olmak üzere NBA topluluğundaki pek çok kişi tarafından pek hoş karşılanmadı.

Holmes, “Bunun gibi şeyler yüzünden maksimum bir oyuncu değil” dedi. dedi 670 Puan. “DeMar’ın maçın sonunda topu almasının nedeni basketbol IQ’sunun daha yüksek olması. Oyunu ve durumu anlar. Ve hayır, o mükemmel bir oyuncu değil. Ama maçın sonunda doğru kararı vereceğine güveniyorum.”

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir