Warriors ve Yıldız Oyuncular Arasında Gerilim Artıyor: Rapor

Warriors ve Yıldız Oyuncular Arasında Gerilim Artıyor: Rapor

Draymond Yeşil

Golden State Warriors henüz alışık oldukları oyun seviyesine yaklaşamadı ve organizasyon ile önde gelen oyuncularından bazıları arasında bir miktar gerilim olduğu bildiriliyor.

ESPN’den Kendra Andrews’a göreOrganizasyondaki bazı kişiler Wiggins’in sezona başlamak için uygun formda olmamasından rahatsız oldu.

“Wiggins ile ilgili olarak ESPN kaynakları, geçen sezon açıklanmayan kişisel yokluğunun ardından, bu sezon en iyi fiziksel formunu yeniden kazanmak için yaz boyunca yeterince zaman ayırmadığını ortaya koyuyor.” Andrews yazdı.

“Bu kondisyon eksikliği organizasyondaki bazı kişileri rahatsız etti, çünkü Wiggins şu anda 75’in üzerinde şut atışı yapan oyuncular arasında düşük bir sıralamaya sahip ve nitelikli oyuncular arasında serbest atış yüzdesinde sadece Aaron Gordon’un gerisinde yer alıyor.”

Şu ana kadar unutulmaz bir sezon geçiren tek kişi Wiggins değil; raporda, devam eden sözleşme görüşmelerinin Klay Thompson üzerinde “ağır bir yük oluşturduğu” ve “maçlar sırasındaki tavrını gözle görülür şekilde etkilediği” belirtiliyor.

Draymond Green’e göre Warriors’ın davranışlarına gösterdiği hoşgörü, takıma kattığı değerden kaynaklanıyor ancak rapora göre bu durum, kendisi artık sahada eskisi kadar değerli olmadığında değişebilir.

Warriors 8-9’luk bir rekora sahip ve Batı Konferansı’nda 10. sırada yer alıyor.

DEVAMINI OKU: Draymond Green, Rudy Gobert Olayıyla İlgili Vahşi Duruşunu Açıkladı

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir