Taşıyıcı ve Çalkalayıcı | Daniel Lopez (ESP) > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Taşıyıcı ve Çalkalayıcı |  Daniel Lopez (ESP) > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Daniel Lopez 30 yıldır voleybolcu, milli hakem ve teknik direktör olarak yer alıyor. Oturarak Voleybol’u yaklaşık 10 yıl sonra spor için anında bir ilgi uyandıran koç Rafa Lara sayesinde keşfetti. Ardından 2019’da Flavio Calafell ile bir kulüp kurmaya karar verdi ve o zamandan beri Sitting Volley Sevilla, sporu bölge genelinde ve ötesinde büyütmeyi bırakmadı.

“Mover & Shaker” dönüşünde, onu neyin harekete geçirdiğini ve oyunu büyütmek için üzerine düşeni nasıl yaptığını görmek için ona 5 soru sorduk:


1 – Oturarak Voleybola nasıl dahil oldunuz?

Uzun yıllar sporu takip ettikten ve kendime bir proje başlatmayı düşündükten sonra 2019’da Sitting Volley Sevilla’nın yarattığı adımı atmaya karar verdim. Tüm bu süre boyunca ve Comunidad Vóley kuruluşunun desteğiyle Sitting Volley Sevilla, İspanya’da çok şey başardı ve artık çok uzaklarda paravolleyden söz ediliyor. geniş. Öİspanyol coğrafyasının farklı noktalarından konvansiyonel voleybol kulüpleri de bunun gelişimine katıldı. Bunların arasında, Lluis Turró liderliğindeki bir grup insanın da birkaç yıldır oturarak voleybol antrenmanı yaptığı CV Martorell var.

Temmuz 2022’de Paravóley Europe ile bir anlaşma imzaladık ve o andan itibaren İspanya’daki farklı disiplinleri geliştirmekten sorumluyuz. Hefesto Projesi’nin başlatıldığı ve ulusal düzeyde farklı eylemlerin başlatıldığı yer burasıdır. Hepsi #sentadosjugamostodos #sitandplaytogether etiketiyle.

2 – Sporumuzu daha da geliştirmek için sizi her gün motive eden şey nedir?

Sportif katılımın sadık bir savunucusuyum. Spor, bizi tam katılıma götüren araç olmalı ve oturarak voleybol bunu desteklemek için ideal disiplindir.

3 – Oturarak Voleybolda bugüne kadarki en büyük başarınız ne oldu?

Tüm başlangıçlar karmaşık ve yavaştır, ancak en büyük başarı, onu uygulayanların gülümsemelerini görmektir. Engelli olsun ya da olmasın.

4 – Oturarak Voleybolu birine 12 veya daha az kelimeyle nasıl anlatırsınız?

Adım atın, bir top alın ve keyfini çıkarın çünkü #sitandplaytogether.

5 – Oturarak Voleybolu 10 yıl sonra nerede/nasıl görüyorsunuz?

Sizi temin ederim ki 10 yıl içinde sezon boyunca para voleybolunun ulusal konsantrasyonlarına sahip olacağız, buradan uluslararası düzeyde katılacak milli takımlar kuracağız.

Hephaestus Projesi ulusal ve uluslararası bir referans olacaktır. Bu arada, Projenin adı nereden geliyor? Hephaestus’un kim olduğunu ve projeye neden onun adının verildiğini araştırmayı ve ağlarımız aracılığıyla bize bildirmeyi size bırakıyorum…


‘Movers & Shakers’ girişimi, dünya çapında Oturarak Voleybol geliştirenleri daha fazla takdir etmeyi amaçlıyor.

İster sporu tanıtmada başarılı, ister başarılı bir yarışma yürütmüş, ister yeni bir kulüp/aktivite başlatmış, farkındalığı artırmak için etkinlikler organize etmiş, sporun daha fazla yararı için insanları etkilemiş veya yukarıdakilerin bir kombinasyonu olsun, sporda çalışan herkes olabilir. .

E-posta ile vurgulanmayı hak eden birini tanıyorsanız lütfen bize bildirin.
[email protected] ile aşağıdakiler:

  • Ad Soyad
  • e-posta adresi
  • Ağırlıklı olarak çalıştıkları ülke
  • Bunları neden öne sürdüğünüze dair kısa bir gerekçe

Onların hikayesi aynı zamanda diğerlerine de onların iyi uygulamalarından öğrenme ve kendi alanlarında işe yarayanları daha da fazla fayda sağlamak için kullanma şansı sunacak. Bu, oturarak voleybol sporunu geliştiren ve geliştirenleri takdir etme şansınız. Sizden haber almak için sabırsızlanıyoruz.


Önceki Taşıyıcılar ve Çalkalayıcılar:

Anton Raimondo (RSA)

Nello Calleja (MLT)

Richard Stacey-Chapman (GBR)

Robert Grylak (ALMAN)

Elliot Blake (ABD)

Stephane Girodat (FRA)

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir