Dünya ParaVolley topluluğuna Yeni Yıl mesajı > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Dünya ParaVolley topluluğuna Yeni Yıl mesajı > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Artık yılın sonu hızla yaklaşırken, tüm Dünya ParaVolley topluluğuna 2022’de ParaVolley’in gelişimi ve ilerlemesine olan bağlılıkları ve bağlılıkları için teşekkür etmek istiyorum. artık faaliyetlerimizi aynı derecede etkiler ve normal koşulların devam etmesini dört gözle bekleyebiliriz.

Bu, 2023’te son derece yoğun bir rekabet yılı anlamına gelecek – ve hepimizin istediği de bu – dört Bölge Şampiyonası ve Dünya Kupası, Paris 2024 için oturan paravolley slotları ve dünya çapında plaj paravolley fırsatlarında artış sağlıyor. World ParaVolley’e ait bu etkinliklere ek olarak, 2023 takviminde Gençlik Para Pan Amerika Oyunları, Asya Para Oyunları, ASEAN Para Oyunları ve Afrika Para Oyunları gibi desteklediğimiz başka etkinlikler de var.

Yakın zamanda seçilen Yönetim Kurulu’nun nitelikleri ve deneyimi beni çok heyecanlandırıyor çünkü bu, uluslararası federasyonun gelişmeye ve gelişmeye devam etmesi için gerekli liderliği sağlayacaktır. Odaklanılacak alanlar arasında pazarlama, iletişim, güvenli spor, yönetişim ve geliştirme faaliyetleri yer alıyor ve ayrıca eski sporcuların ve kadınların çok daha fazla katılımını planlıyoruz.

Önümüzde harika bir yıl olacak ve ParaVolley sporcularımıza ve kendini işine adamış gönüllü yetkililer grubumuza verdiğiniz sürekli desteği dört gözle bekliyorum.

Barry Couzner OAM
Başkan
Dünya ParaVolley

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir