Son Teslim Tarihine Birkaç Santim Yaklaşırken En Son NBA Takas Söylentileri

Son Teslim Tarihine Birkaç Santim Yaklaşırken En Son NBA Takas Söylentileri

NBA’de takasın son tarihine bir aydan az bir süre kaldı ve ligde dolaşan söylentiler daha da yoğunlaşıyor.

Her şeyi takip etmenize yardımcı olmak için işte şu anda ortalıkta dolaşan en büyük NBA söylentileri ve raporları.

KRALLAR PASCAL SIAKAM İÇİN ELLERİNDEN GELENİ GÖSTEREBİLİR

Çok sayıda takım, Raptors’ın Scottie Barnes ve RJ Barrett gibi genç oyuncular etrafında yeniden yapılanma arayışında olan Pascal Siakam’a ilgi duyduğunu ifade etti.

Buna Siakam’ı takımın şampiyonluk mücadelesi için potansiyel bir “eksik parça” olarak gören Dallas Mavericks de dahil. Yahoo Sports’tan Jake Fischer.

Ancak karışımdaki bir diğer takım ise Sacramento Kings’ti, ancak Siakam’ın Kings’e, kendisiyle takas edilirse yaz boyunca onlarla yeniden sözleşme imzalamayacağını söylediği bildiriliyor.

Ama göre The Ringer’dan Kevin O’ConnorSacramento zaten ona saldırmaktan caydırılmayacak.

“Benim anladığım kadarıyla Kings, yeniden sözleşme imzalayacağına dair güvence olmasa bile Siakam’ı takas etmeye devam edecek, ancak onun bu kararlılığı, Harrison Barnes ve Kevin Huerter’ın yanı sıra vazgeçmek isteyebilecekleri varlıkları da kesinlikle değiştirecek.” Connor yazdı.

“Büyük ihtimalle Siakam’ın bu sezonu geride bırakacağı konusunda daha iyimser bir takım Kings’in teklifini geride bırakabilir.”

DONOVAN MITCHELL sıcağa

NBA’den Marc Stein, Miami Heat’in Donovan Mitchell’e olan ilgisinin “iyi niyetli” olduğunu iddia etti.

Stein’ın aktardığı bilgiler şöyle:

“Lig kaynakları Miami Heat’in, Cleveland’ın bizi aramama yaklaşımına rağmen Donovan Mitchell’e gerçek anlamda ilgi duymaya devam ettiğini ve Miami’nin Bradley Beal ve Damian’a yönelik takas arayışlarının ardından bu kararlılığı Mitchell’in önerileriyle test etmeyi seçebileceğini söylüyor. Lillard, yaz boyunca hiçbir oyuncunun South Beach’e ayak basmamasını sağladı.”

Ancak Heat efsanesi Udonis Haslem, rapor üzerine BS’yi aradı.

Haslem, “Olan bir şey yok” diye paylaşımda bulundu. “Pat takımını seviyor. Onaylayabilirim. Hâlâ kilitli olduğundan perde arkasında neler olduğunu biliyorum.”

Stein ve Haslem’in ikisi de NBA çevrelerinde iyi bağlantılara sahip. Mitchell’dan Miami’ye yapılan konuşmanın geçerli olup olmadığını yalnızca zaman gösterecek.

PACERS, BUDDY HIELD’I TAKAS ETMEK İSTİYOR

NBA’den Marc Stein’a göre Indiana Pacers, Buddy Hield’ın yer aldığı takas paketleri üzerinde çalışıyor.

Hield sözleşmesinin son sezonunda ve bu sezon 18,6 milyon dolar kazanıyor.

Pacers’ın herhangi bir potansiyel anlaşmaya gelecekteki ilk tur draft hakkını eklemeye istekli olduğu ancak Bennedict Mathurin gibi gelecek vaat eden genç oyuncuları dahil etmekte isteksiz oldukları bildiriliyor.

LAKE’LERE DEJOUNTE MURRAY

Kevin O’Connor’a göre Atlanta Hawks aktif olarak Dejounte Murray’i satın alıyor ve karşılığında iki ilk tur draft hakkı istiyor. O’Connor ayrıca Murray’in “hemen play-off şansı olan bir takıma katılmayı tercih edeceğini” belirtti.

Tüm raporlara göre Lakers, Murray’le takas yapmayı düşünüyor ancak herhangi bir olası anlaşmada Austin Reaves’ten ayrılmak istemiyor. Ancak fikir birliği, Reaves’i teklif etmenin Los Angeles’ı Atlanta’yı anlaşma yapmaya ikna etmenin tek yolu olacağı yönünde görünüyor.

CLINT CAPELA LAKERS’A

The Athletic’ten John Hollinger’a göre Hawks, Clint Capela’nın da aralarında bulunduğu bazı büyük sözleşmelerinden vazgeçmeyi umuyor.

NBA’den Brett Siegel’e göre Lakers, Knicks, Rockets ve Kings gibi diğer takımların yanı sıra Capela’ya da ilgi gösterdi.

DEVAMINI OKU: NBA Dünyası, Damian Lillard’ın Çılgın Maç Galibiyetine Tepki Verdi

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir