Shaq ve Charles Barkley Siyon Eleştirilerini Konuşuyor

Shaq ve Charles Barkley Siyon Eleştirilerini Konuşuyor

Zion Williamson ile NBA Hall-of-Famer’ları Charles Barkley ve Shaquille O’Neal arasında, Zion’un sahadaki çabası konusunda medyada ileri geri tartışmalar yaşanıyor.

Zion’un Lakers’a karşı Sezon İçi Turnuvası’ndaki ortalamanın altındaki performansının ardından Shaq ve Chuck onun kondisyonunu sorguladı.

Zion, dört gece sonra sezonun en yüksek skorunu ortaya koyarak yanıt verdi ve O’Neal ve Barkley’den gelen eleştiriler soruldu.

Buna şöyle cevap verdi: “Eğer harika bir yerden ve sadece beni görmek istedikleri bir yerden geliyorsa, daha iyisini yapacağım, teşekkür ederim. Ama eğer başka bir yerden geliyorsa herkesin kendi fikrine hakkı vardır. Bunu kontrol edemezsin.”

Şimdi Shaq ve Barkley, Zion hakkında söyledikleri şeylerin iyi bir yerden geldiğinde ısrar etti ve doğrudan Zion’un son yorumlarına değindi.

Shaq, “G-14 sınıflandırmasına sahibim” dedi NBA TNT’de Salı gecesi. “Baskın uzunlar söz konusu olduğunda başkan benim. Başkası yok. Bir başkası daha vardı, huzur içinde yatsın, Bay Wilt Chamberlain. Baskın uzunlar söz konusu olduğunda otorite benim. Ben gidecek adamım. Oraya oturup onu izledim. Çok koşmadığını, kendine kolay basketler atmadığını söyledim. Ve hazır değilmiş gibi görünüyordu. Ona ‘Bunu yaparsan bir sonraki seviyeye geçebilirsin’ diyordum. Sadece sevdiğimiz insanları eleştiririz. Biz sadece inandığımız insanları eleştiririz.”

Barkley şunu ekledi: “Onun harika olmasını istiyoruz.”

Zion ile aynı 2019 Draft sınıfında yer alan Ja Morant, lige uzun zamandır beklenen dönüşünü Salı günü Pelicans karşısında yaptı.

Williamson, Ja tarafından geride bırakıldıktan sonra eleştirilerden kaçınamadı.

Skip Bayless, kondisyon durumu veya form eksikliği hakkında yorum yapan son medya kişiliğiydi.

Bayless, “Ja, sekiz aydır gerçek oyun olan basketbol oynamamış olduğundan, özellikle dördüncü çeyrekte Zion’un göründüğünden daha iyi bir genel fiziksel kondisyona sahip görünüyordu” dedi. Tartışmasız. “Bu tamamen yanlış… incindi, incindi, sonra formunu kaybetti, incindiğinde daha da formdan düşüyor ve uzun vadede onun Ja’dan daha değerli olacağı fikrine tutunmak benim için çok zor. ”

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir