Shaq, Sıcak Günlerdeki Vahşi Soyunma Odası Dövüş Hikayesini Hatırlıyor

Shaq, Sıcak Günlerdeki Vahşi Soyunma Odası Dövüş Hikayesini Hatırlıyor

Shaq MiamiShaq Miami

Shaquille O’Neal yakın zamanda Miami Heat’te geçirdiği günlere ait komik bir hikayeyi hatırladı; kendisi ve takım arkadaşı Dorell Wright arasında işler (tabii ki) biraz kızışmıştı.

“Şunu anlamalısınız ki ben bir takımdayken, ben başkanım, ben imparatorum, bu yüzden çaylak olduğunuzda ne gerekiyorsa onu yapın. [expletive] Shaq, şöyle dedi: “Dostum, yoksa sana nasıl aşağı ineceğini göstermeliyim, insanlara gerçekten el koyabildiğin zamanlardı.” Shaq’la Büyük Podcast.

“Ben de ona (Dorell Wright) yapmadığı bir şeyi yapmasını söyledim ve o da bana benziyor çünkü o bir şakacı, benim oyun oynadığımı sanıyordu. Ben de ‘Hey dostum, oynamıyorum’ dedim ve soyunma odasında onu takip ettim. Ben çıplaktım, o duştan yeni çıkıyordu ama kardeşimin senin konuşmadığını bilmesini istedim. Annesinin kafasını uçuracaktım. Ben de onu yakalamaya hazırlandım ve UD (Udonis Haslem) şöyle dedi: ‘Shaq, hepinizin çıplak dövüşmesine izin vermeyeceğim ve iki çıplak adamı ayırmaya çalışmayacağım. Anlayacak mısın?’ Ben de ‘ah kahretsin çıplağım’ dedim. Onun kıçını öldürmek istedim.”

Shaq kesinlikle ligde oynanabilecek en büyük kişiliklerden biriydi ve onun Miami’deki dört yıllık deneyimi de kesinlikle bir istisna değildi.

15 kez All-Star olan oyuncu, 2006 yılında Heat formasıyla Hall of Fame oyuncusu Dwyane Wade ile birlikte şampiyonluk kazanmıştı.

Heat, Shaq’ın 2016’da şampiyonluk kazanmasından on yıl sonra formasını emekliye ayıran ikinci takım oldu.

DEVAMINI OKU: Giannis Antetokounmpo Neden Kariyerinin En Zor Sezonu Olduğunu Anlatıyor

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir