Shaq, Joel Embiid’e “Bunu saygısızlık olarak algılamalı” diye seslendi

Shaq, Joel Embiid’e “Bunu saygısızlık olarak algılamalı” diye seslendi

Joel Embiid bu sezon MVP kalibresinde rakamlar üretiyor ancak NBA Hall-of-Famer Shaquille O’Neal, Embiid’in 76ers’ı şampiyonluğa taşıyamaması durumunda bu rakamların büyük bir anlam ifade ettiğini söylüyor.

Embiid ve Philly, 2017-18 sezonundan bu yana beş kez sezon sonrası ikinci turu geçemedi.

Ayrıca Embiid’in hücumdaki çabası geçen sezonun play-off’larında önemli ölçüde azaldı ve Shaq ona sesleniyor.

O’Neal, “Kareem’in bana verdiği gibi ona da vereceğim, o da bunu saygısızlık olarak algılamalı çünkü ben de öyle aldım” dedi. Shaq ile Büyük Podcast. “Los Angeles’ta büyük rakamların ortalamasını alıyordum ama ‘Tamam Shaq, bunu normal sezonda yapıyorsun, peki playofflarda ne olacak?’ diye sorulmaya devam ediyorduk.”

“Kareem’e ‘Shaq hakkında ne düşünüyorsunuz?’ diye sordular. Kareem, ‘Henüz herhangi bir şampiyonluk kazanmadı’ dedi. Bay Embiid’e mesajım bu. Sanki ne yapabileceğini biliyoruz ama bunu büyük dansta yapabilir misin? Büyük dansın telefon numarasını alabilir misin? Peki onu eve götürüp anlaşmayı tamamlayabilir misin?

İronik bir şekilde Shaq, Embiid’e meydan okumakla meşgulken, Clippers’ın yıldızı Paul George onu büyük adamla kıyaslıyordu.

“Onu nasıl durdurursun kardeşim?” George Embiid hakkında şunları söyledin Paul George ile Podcast P. “Yapamazsın… Sanki onu durduramazsın. Sanki onu durduramayacaksın gibi bu sene ortalama 41 olmalı. Çok iri, çevik, şut atabiliyor, üç sayı çizgisinin dışına çıkabiliyor. Biliyorsunuz o bizim neslimiz ve bizim Shaq versiyonumuz gibi büyük bir vücut.”

Shaq aslında bu alıntıyı Instagram hikayesinde paylaştı ancak bu sezon büyük adamdan daha fazlasını beklediği açık.

29 yaşındaki Embiid, diz ağrısı nedeniyle Philly’nin kadrosunda yer almıyor.

Sixers antrenörü Nick Nurse, Embiid’in cuma günü Kings’e karşı oynayıp oynamayacağı sorulduğunda şu cevabı verdi: “Umuyorum. Hâlâ günü gününe devam ediyoruz.”

DAHA FAZLA OKUYUN: Steph Curry ve Klay Thompson Evdeki Kalabalığın Yuhalamasına Tepki Verdi

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir