Patrick Beverley, Ben Simmons’ın saçma konuşmasını haykırıyor

Patrick Beverley, Ben Simmons’ın saçma konuşmasını haykırıyor

Philly ve Brooklyn’in sezon öncesi maçının ardından Patrick Beverley’nin, Ben Simmons’la saçma sapan konuşma yöntemleri konusunda karar vermesi gereken bir fikir vardı.

Maç sırasında Pat Bev ikinci teknik faulünü aldı ve dördüncü çeyrekte Simmons’ın çaylak Filip Petrusev’e yaptığı faulden hoşlanmadığı için oyundan atıldı.

Sixers’ın yeni üyesi işlerin neden bu kadar kızıştığını daha ayrıntılı olarak açıkladı.

Beverley, “Öncelikle Ben Simmons müthiş bir yetenek” dedi. Rone ile Pat Bev Podcast’i. “Onu yeniden orada görmek güzel. Güçlü görünüyor. Dün oyunu etkiledi, dolayısıyla iş basketbola gelince, Ben Simmons’la bir sorunum yok ama iş gelince çaylaklarımdan birine cıvıldıyordu. Hadi ama. F ile Filip. Ne dediğimi anlıyor musun? O adama cıvıldıyorsun. Ona çok sert faul yaptın. Bütün maç boyunca seninle konuşuyorum. Hiçbir şey söylemiyorsun. Tobias [Harris] kıçını pişiriyorsun, gerçekten hiçbir şey söylemiyorsun…Sekiz top kaybın var…konuş benimle. Zaten maç boyunca seninle konuştum. Benimle konuş.”

Beverley kesinlikle sahada ağzını sıkı tutmasıyla ünlü ama aynı zamanda çok sadık bir takım arkadaşı.

Petrusev, Beverley’nin arkasını kollamasından memnundu ve maçtan sonra gazetecilere şunları söyledi: “Bu özel durumda, gerçek bir veteriner gibi benim yanımda kaldı. Ona sadece minnettarım.”

Maçtan sonra, Avustralyalı yıldız geceyi 29 dakikada sekiz sayı, altı ribaund, dokuz asist, üç top çalma ve yüzde 50 şut yüzdesi ile tamamlayınca, NBA dünyasında pek çok kişi “Ben Simmons geri döndü” diye selamladı.

Ancak Pat Bev’in de belirttiği gibi, üç kez All-Star olmuş oyuncu aynı zamanda sekiz top kaybı da yaşadı.

DEVAMINI OKU: Lakers Efsanesi LeBron’u Saygısız Hareketinden Dolayı Eleştiriyor

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir