NBA Insider, James Harden’ın En Son Takas Söylentilerini Sundu

NBA Insider, James Harden’ın En Son Takas Söylentilerini Sundu

Gelen haberlere göre James Harden hala tercih ettiği yer olan Clippers’a takaslanmayı umuyor.

Medya gününü ve Sixers’ın Birinci Günü eğitim kampını atladı ancak o zamandan beri takımla birlikte antrenmanlara çıktı.

Ancak 10 kez All-Star olan oyuncu, Philly’nin Pazar günü Boston’a karşı aldığı sezon öncesi mağlubiyetinde yer almadı.

ESPN İçeriden Adrian Wojnarowski Pazartesi günü Clippers’ın bir an önce anlaşmaya varmak istediğini söyledi ancak anlaşmaya varılmaktan çok uzak olduğu konusunda uyardı.

Wojnarowski, “Philly’ye herkesten daha fazlasını teklif ettiler; ilk tur draft hakkı, takas, sözleşmelerin sona ermesi” dedi. NBA Bugün. “Clippers’ın şu anda yapmaya çalıştığı şey aslında Daryl Morey’e şunu söylemek: ‘Tamam, 2028 korumasız ilkimizin yeterli değere sahip olduğuna inanmıyorsunuz.’ Diğer takımlara gidiyorlar ve 28’deki draft ve/veya draft takasının onlara birden fazla draft hakkı verip vermeyeceğini görüyorlar.

“Bu sohbete ilgi duyan bir takımsanız, çok sayıda tahmin hakkı olan takımlar ‘Tamam, 2028’de gerçekten kötü olma şansınız için size iki korumalı tahmin vereceğiz.’ diyebilir. Daryl Morey, Clippers’a bakıyor ve Steve Ballmer’ın hiçbir zaman 0,500’ün altına düşmediğini, rekabetçi bir takım oluşturmanın bir yolunu bulacaklarını söylüyor, bu pek iyi bir seçim olmayabilir.

“Clippers için şu anda size daha fazlasını sunmaya çalışmıyoruz, size 2030 ilk tur draft hakkını vermiyoruz, ama bakalım 2028 draft hakkını neye çevirebiliriz, bakalım değiştirebilecek miyiz ve sonra Bakalım Daryl Morey’i daha çok ilgilendiren bir şey var mı?

“Bununla birlikte hiçbir çekiş gücü yok. Hiçbir şeye yakın değiller.”

Unutmayalım ki Harden, Ben Simmons efsanesinin aylarca sürmesine izin veren bir Sixers başkanıyla karşı karşıya.

Başkan Daryl Morey, takım karşılığında doğru parçaları alamazsa takasın gerçekleşmeyeceğini söyledi. Bu kadar basit.

Harden öfke nöbeti geçirip katılmayabilir ancak bunun için ligden sadece göz yaşartıcı miktarda ceza alınması yeterli olacaktır.

Bu durum ve onu çevreleyen dram henüz bitmemiş gibi görünüyor, o yüzden bizi izlemeye devam edin.

DEVAMINI OKU: Eski NBA Oyuncusu İsrail Saldırılarına İlişkin Korkunç Ayrıntıları Paylaştı

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir