NBA Dünyası Destansı Wemby-Brunson Düellosuna Tepki Verdi

NBA Dünyası Destansı Wemby-Brunson Düellosuna Tepki Verdi

Cuma gecesi Victor Wembanyama ve Jalen Brunson unutulmaz bir mücadeleye giriştiğinde NBA taraftarları büyük bir mutluluk içindeydi.

Brunson 61 sayıyla kariyerinin en yüksek sayısını yakalarken, Wembanyama 20 ribaund ve 7 asistle kariyerinin en iyi 40 sayısını kaydetti. Son gülen Wemby oldu ve Spurs’ün uzatmalarda 130-126 galibiyetini perçinledi.

İşte internetteki en iyi tepkilerden bazıları:

Wembanyama, Brunson ve diğerlerinin maç sonrasında söyledikleri şöyle:

VICTOR WEMBANYAMA:

Wembanyama, “Daha önce hiç bu kadar büyük bir büyüklük görmemiştim” dedi. “Sezon sadece birkaç aydır devam ediyor. O kadar büyük bir şeye tanık oldum ki, bunun bir parçası olmak istiyorum. Her zaman istedim ama bu adamlarla zaten rekabet edebildiğimi giderek daha fazla görüyorum. Yakında değilim ama doğru yoldayım. Bunu biliyorum ve yakında oraya gideceğim.

JALEN BRUNSON

Performansı hakkında: “Harika, ama kayıpla birlikte camdan silinmiş” dedi Brunson. “Yani aslında bunun hiçbir önemi yok.”

Wembanyama’nın yeteneği hakkında: Brunson, “O, bu oyunun gördüğü en iyi oyunculardan biri olacak” dedi. “Tıpkı onun inşa edildiği gibi. Şu ana kadar neler yapabildi. Ona büyük saygım var.”

DONTE DIVINCENZO

DiVincenzo, Brunson için “O özel” dedi. “Bence o bir All-NBA yeteneği. Bu akşam galibiyetle ayrılmasak bile bence bu akşam yaptığı şey onun Doğu’nun en iyi guardlarından biri olduğunu gösterdi. Her gece kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapıyor. Bu gece neredeyse öyleydi.”

GREGG POPOVICH

Popovich ekibi hakkında şunları söyledi: “New York büyük bir başarı yakaladığında güçlü kaldılar.” “Bana göre oyunun en iyi kısmı bu. Bu, NBA’de bir maç kazanmak için gereken ilerlemeyi gösteriyor.”

DAHA FAZLA OKUYUN: NBA Dünyası, Lakers’ın Bucks’a Karşı Vahşi 2OT Galibiyetine Tepki Verdi

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir